Nije za tebe iPhone. Bolje se drzi androida, tamo mozes sve sta god ti hoces.Opasno sam izanalizirao sve i na kraju poludeo ako mi verujete. Ne mogu da verujem da nema 2G odabir u podešavanju za mobilne podatke? Ukinut od neke verzije koliko sam mogao da čitam... Njega koristim svakodnevno za Telegram i Viber kada sam van kuće, a kada mi zatreba prebacim na 4G da odradim nešto zahtevnije. Baterija dosta duže traje i signal uvek pun, sagovornik se čuje odlično. Da li to nekako može da se vrati downgrade software-om ili ne? Čak svi noviji i skupi adnrodi telefoni imaju odabir 2G mreže još uvek. Ne mogu da verujem da su to ukinuli. Pa, često se dešavalo da kada putujem negde nema 4G signala i ako nemam 2G mogu da se slikam.

Tebi brale PB ne treba, niti ćeš ti osjetiti i na 50% BH kad spadne, jer ga ti filuješ redovno sa strujom, ti si na to već navikao…Apple nije lagao kad je rekao da komotno 1000 izdrzavaju 15ice, mislim da ce ovim tempom jos 2 godine moci a da se ne oseti neki veci problem i trckanje za power bankom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari