20% nazad na graniciEvo cena u Mađarskoj. Forinte se dele sa 3 i dobiju se dinari. Ne znam samo da li se dobija porez nazad.
Pogledajte prilog 417925
Hvala puno, onda uzimam😁Radi svakodnevno koristim motorolin kabal 🤣 cak punim tel aa tim kablom 😁
20% nazad na granici
Hvala puno, onda uzimam😁
E da uzmi usb 3.0 bar 😁Hvala puno, onda uzimam😁
Šta ima da se nadam, valjda je legalno da kupim nešto u drugoj zemlji?Vraća se procenat koji određuje Global Blue i nadaš se da te mađarski carinici ne prijave našim![]()
Šta ima da se nadam, valjda je legalno da kupim nešto u drugoj zemlji?
Zato kad uzmes povracaj na granici, sacuvas taj papir samo a kutiju bacis. Ionako ne ide punjac, sta ce Vam kutija 🙂Ako uradiš povraćaj dela njihovog pdv-a, mogu da prijave našim carinicima, već je bilo priče u ovoj temi o tomeUglavnom to ne rade za manje iznose, ali da više ne idem u off topic
![]()
Pa da, kutija mi ne treba svakako. Samo mi nije jasno kako će da prijave kad ja neću da kažem ime. Koga da prijave? Čak i sa kutijom, koja je šansa da je nađu...Zato kad uzmes povracaj na granici, sacuvas taj papir samo a kutiju bacis. Ionako ne ide punjac, sta ce Vam kutija 🙂
Ne znam da li si pao sa marsa ili nisi cuo za kupujem prodajem. Pokusavaju u saradnji nasa i madjarska (vise nasa) carina da stanu na put crnom trzistu. Tako da kada ti prijavis da hoces da radis povracaj poreza oni to obrade i izdaju papire overe, oni prosledjuju nasima da su skinuli porez sa robe da bi mogla da se naplati pri ulasku u nasu drzavu. Kazne su astronomske i ako nemas nekog na carini kao nekolicina ovih sa KP sto daju po hiljadu dve eura da bi mogli da preture preko grane desetine hiljada eura i da nemaju problem.Pa da, kutija mi ne treba svakako. Samo mi nije jasno kako će da prijave kad ja neću da kažem ime. Koga da prijave? Čak i sa kutijom, koja je šansa da je nađu...
Ne znam da li si pao sa marsa ili nisi cuo za kupujem prodajem. Pokusavaju u saradnji nasa i madjarska (vise nasa) carina da stanu na put crnom trzistu. Tako da kada ti prijavis da hoces da radis povracaj poreza oni to obrade i izdaju papire overe, oni prosledjuju nasima da su skinuli porez sa robe da bi mogla da se naplati pri ulasku u nasu drzavu. Kazne su astronomske i ako nemas nekog na carini kao nekolicina ovih sa KP sto daju po hiljadu dve eura da bi mogli da preture preko grane desetine hiljada eura i da nemaju problem.
To sto ces ti baciti kutiju ama bas nista ne znaci, jer su oni dobili da su skinuli carinu sa uredjaja kod njih.
E sad uvek ima izuzetaka, da nekome prodje, ali sta ako ne prodje?! Kazne su velike, a ide cak i zabrana izlaska iz drzave do 10 godina plus novcana kazna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari