Šta je novo?

iPhone 15

Skinut sa punjača oko 5:30 jutros.
Ip 15pm 17.1.1

Prilozi

• IMG_0071.png
    IMG_0071.png
    135.4 KB · Pregleda: 543
Da baterija nije toliko loša koliko se generalno kuka globalno.
Više se greje 13pm tokom punjenja na istom punjaču(20w) i tokom igranja igrica(cod odigram jednom u par dana).
Standby bi mogao biti bolji, valjda će upeglati.

Razmisljam 17.2 isprobati,dobar je a?
Meni resio probleme skoro pa sve. Jedini mozda koji nije, koji sam imao od pocetka, je nekad (5% vremena) kad npr hocu kameru sa lockscreena upalim, pokazuje crno, ali posle izlaza i opet ulaza proradi, samo nervira malo. To sam i na 17.1 obicnom imao, i 17.1.1

Evo i ja sam stavio betu pa neka ide život. Kako vidim po recenzijama zadovoljni su svi s ovom betom. Problema nisam imao nikakvih na 17.1.1. inače

Evo stanje cena u Dubaiju

Prilozi

• PXL_20231122_181820192.jpg
    PXL_20231122_181820192.jpg
    270.6 KB · Pregleda: 340
Први пут имам као главни телефон Iphone и то 15plus и ја сам са телефоном прездовољан, јесте да га користим мјесец дан али сам презадовољан. Никаква проблеме са гријањем баговима ништа, камера одлична снимци фотографије феноменално.

Nije ni čudo jer ima 8gb ram, a to gotovo niko i ne pominje
Da, prvi ajfon sa toliko i generalno iOS (cini mi se da su samo 1TB ipad pro verzije imale nesto tako ludo visokog rama), svakako sa ovih 2GB dodatnih su egal a i verovatno i vise nego jaci od vecine androida, narocito kineskih flagshipova koji 'optimizuju' (citaj: ubijaju) sve zivo u pozadini.

Kako sam imao 14 pro, moram da primetim da obična 15 radi identično brzo i tečno kao i 14 pro. Definitivno se oseća A16 + 6 gb rama u odnosu na recimo običan 13 ili 14. Čak i animacija rade za nijansu brže jer imam kod kuće i običan 13 pa mogu da uporedim ekrane, i na 15 deluje fluidnije i lepše.

Kako stare slušalice sa Lightning konektorom nakačiti na 15PM? Treba li neki poseban adapter ili može bilo koji Lightning na Type C?

grebu ljudi :D

To je već prihvatljiva cena, sada ko kupuje mali Pro model, isplati mu se dodati oko 100e više za 15 Pro naspram 14 Pro.
Pro Max modeli su druga priča, 15PM je i dalje preskup i ne vredi 350e doplate u odnosu na 14PM, ali pašće i njemu cena, najkasnije do marta.

Bili prosle nedelje do Qatara i cena na promociji 15 pro max 256 - 1070 funti.
Ne kupih i *****ah se.

Ma ja se razmisljao da uzmem, hocu da promenim malo android ali jos nisam bio siguran i tako prodje.
S23 ultra 265 cena bila oko 700 funti pa sam se tu kolebao i na kraju ne uzeh nista.

Ma ja se razmisljao da uzmem, hocu da promenim malo android ali jos nisam bio siguran i tako prodje.
S23 ultra 265 cena bila oko 700 funti pa sam se tu kolebao i na kraju ne uzeh nista.
Uvek tako biva, ista prica i kod mene, mada sad je prelomilo kod mene to sto nisu imali Pro/Max modele uopste na stanju, i slucajno usao drugim razlogom (neke kablove da kupim prijatelju, 240W type-c 2M), i uzgred pitao cisto da vidim sta ce reci, kad ono ostalo 2 modela, u tamnoplavoj boji, promax, 256GB, i ja kao 'aj..kad se vec poklopilo.

Vi sto imate 15 pro u crnoj boji, da li vam se izgrebala boja i imate li nekih problema? Citam po internetu da ljudi prijavljuju da samo izvade telefon iz case i nadju ogrebotinu na ramu i skinutu boju... Uzeo bih crni ali ovo me malo odvraca, dok na natur boji nema premaza pa razmatram to ali slabo iskustava ima.

Prilozi

• IMG_0258.jpeg
    IMG_0258.jpeg
    197.9 KB · Pregleda: 165
  • IMG_6115.jpeg
    IMG_6115.jpeg
    162.1 KB · Pregleda: 205
Da li neko još uvek čeka da mu stigne 15 pro preko Yettel-a?

Prilozi

• IMG_0280.png
    IMG_0280.png
    607.3 KB · Pregleda: 211
Poslije nekih 2 mjeseca iP 15 Pro Max White, nema naznaka guljenja/ljustenja. Magsafe hard clear case, skidan par puta radi brisanja mrlja/prasine.

I
Da, prvi ajfon sa toliko i generalno iOS (cini mi se da su samo 1TB ipad pro verzije imale nesto tako ludo visokog rama), svakako sa ovih 2GB dodatnih su egal a i verovatno i vise nego jaci od vecine androida, narocito kineskih flagshipova koji 'optimizuju' (citaj: ubijaju) sve zivo u pozadini.
Ipad pro ima vec par godina 16GB rama sa 1TB a 8 svi ostali

Natural i clay savrsen kombo

Prilozi

• IMG_5949.jpeg
    IMG_5949.jpeg
    65.2 KB · Pregleda: 161
Vrh Dno