Šta je novo?

iPhone 15

Svakako menjam 21 ultra uskoro. Nego imam li neku prednost ako uzimam u Usa, cena/kvalitet?

Nego imam li neku prednost ako uzimam u Usa, cena/kvalitet?

Cena je uvek jedna od najboljih, naročito ako se kupi u državi gde se ne plaća dodatni porez ili je bar nešto niži. Računaj da ti modeli imaju iskljčivo esim.

Kvalitet, dobri su ali nisu kao nemački 😄
iPhone je iPhone i tako razmišljaj.

Ako cemo iskreno nema pravila, mene samo domaci zanimaju i ni jedan drugi 🙃

Cena je uvek jedna od najboljih, naročito ako se kupi u državi gde se ne plaća dodatni porez ili je bar nešto niži. Računaj da ti modeli imaju iskljčivo esim.

Kvalitet, dobri su ali nisu kao nemački 😄
iPhone je iPhone i tako razmišljaj.
Jel ovo za Nemački neka šala ili stvarno modeli za DE imaju neku prednost?😀

Al šalu na stranu, moj telefon je za DE/FR tržište, pa ako je dobar za njih, dobar je u za mene :)

Samo domacice i dve god garancije. Kakav god da je top je 14 pro god dana 100% bh to mi se nikad nije desilo 🤣

Moja matematika je malo drugačija. Vakuum pakovanje sa KP od proverenih prodavaca zajedno sa AC+ izađe daleko jeftinije nego da sam ga kupio u nekoj zvaničnoj radnji ili ne daj Bože kod operatera, i opet imam dve godine garancije direktno u servisu koja se sigurno lakše ostvaruje nego da me naše zelenaške radnje ucenjuju i ubeđuju kako garancija ne pokriva nešto... Ali opet kažem, to je samo moja matematika kada vidim koliko me izađe ip 15 sa 2 godine AC+ u odnosu na domaće

Dobro, nije šija nego vrat. Imaš neku šemu, nisi ušao u zvaničnu radnju i kupio ga kao što se regularno kupuje.

Planiram da pazarim neki iz ove najnovije serije i imam dilemu oko “obične” 15 i 15Pro. Novac nije problem. Dok necu Pro Max i Plus zbog dimenzija koje mi ne odgovaraju.

Neki sam prosecan korisnik, bitna mi je baterija, kamera i ovako rutina i fluidnost u svakodnevnom radu.

Pa je moje pitanje šta bi vi izabrali? Ko ima bolju bateriju? Kameru? Imaju li neke bagove?

Bugova Bogu hvala ima…

Logicno je pro model bih ti preporucio. Ipak je to flagship

8GB ram
A17 Pro
Macro
UW sa AF I Vecim Senzoron
Telefoto
Veci main senzor
Titanium
120HZ ekran
LTPO samin tim vise eco
Action button

I jos mnogo toga

Samo Pro model i Natural boja i nemas brige, ja bih isao na 256gb pre nego na 128gb.

Za razliku od 200-250e koliko je vec, dobija se dosta vise, narocito ako planiras da telefon ne menjas duzi niz godina, sto ovaj definitivno moze. Najbitnije je kolega ovde napomenuo

Bugova Bogu hvala ima…

Logicno je pro model bih ti preporucio. Ipak je to flagship

8GB ram
A17 Pro
Macro
UW sa AF I Vecim Senzoron
Telefoto
Veci main senzor
Titanium
120HZ ekran
LTPO samin tim vise eco
Action button

I jos mnogo toga
Ali po meni takodje veoma veoma bitno je USB-C port koji je pravi USB-C (ne 2.0, nego s pravim brzinama, moze i eksterni da montiras dok snimas sto je suludo dobro, i direkt pise na njega), i tako to.

+1 za Pro model, vredi doplate ako novac nije veliki problem.
Ja sam pre bio zagrejan za 15+, na kraju za 130e više kupio 14PM i sad mi je drago zbog toga, ipak se oseti 120Hz, a i ostale "sitnice". 3x zoom koristim koliko i glavnu kameru.😅

Vrh Dno