Kvartararo
Poznat
- Učlanjen(a)
- 09.06.2022
- Poena
- 25
Svakako menjam 21 ultra uskoro. Nego imam li neku prednost ako uzimam u Usa, cena/kvalitet?
Cena zavisi od države u kojoj se uzima zbog poreza, ali USA modeli imaju samo eSim mogućnost.Svakako menjam 21 ultra uskoro. Nego imam li neku prednost ako uzimam u Usa, cena/kvalitet?
Nego imam li neku prednost ako uzimam u Usa, cena/kvalitet?
Jel ovo za Nemački neka šala ili stvarno modeli za DE imaju neku prednost?😀Cena je uvek jedna od najboljih, naročito ako se kupi u državi gde se ne plaća dodatni porez ili je bar nešto niži. Računaj da ti modeli imaju iskljčivo esim.
Kvalitet, dobri su ali nisu kao nemački 😄
iPhone je iPhone i tako razmišljaj.
Sa sve ovim prekvalifikovanim frizerima?Pa sad...nemačka medecina je najbolja na svetu![]()
Jel ovo za Nemački neka šala ili stvarno modeli za DE imaju neku prednost?😀
Pa sad...nemačka medecina je najbolja na svetu![]()
Ali po meni takodje veoma veoma bitno je USB-C port koji je pravi USB-C (ne 2.0, nego s pravim brzinama, moze i eksterni da montiras dok snimas sto je suludo dobro, i direkt pise na njega), i tako to.Bugova Bogu hvala ima…
Logicno je pro model bih ti preporucio. Ipak je to flagship
8GB ram
A17 Pro
Macro
UW sa AF I Vecim Senzoron
Telefoto
Veci main senzor
Titanium
120HZ ekran
LTPO samin tim vise eco
Action button
I jos mnogo toga
Zbog ovoga realno može i običan 15. Ja sam prešao sa 14 pro na 15.... najbolja odluka po meniNeki sam prosecan korisnik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari