Ja imam popuste![]()
Povedi nekoga sa sobom ako budes kupovao biciklJa sam stari tip i kvalitet uređaja merim po težini.
Pogledaj malo kako izgledaju ajfoni po gradu, posebno oni u vlasništvu lepšeg pola...A i ako hoćeš da praviš kič od jednog vrhunskog uređaja onda on nije za tebe.
Skoro sam nešto računao, u proseku oko 300e je uštedaNe znam, ranije su telefoni (pa i iphone) bili nesto povoljniji uz ugovor, plus se placalo na rate pa se isplatilo uzeti kod operatera. Ovo sad vise nema nikakvog smisla. Nisam racunao, ali verujem da je isplativije uzeti i kes kredit nego potpisati ugovor kod operatera.
Sve si upravu, nazalost nasi ljudi iako nisu toliko novcano sposobni ne racunaju, ne kalkulisu, idu na sto laksu varijantu...Bukvalno ne postoji nijedan razlog da se uzme telefon preko paketa (ne racunam firme ili ako neko dobije neki veliki popust iz bilo kog razloga). Najbolje je inostranstvo ili KP za kes, a smanjiti pretplatu kod operatera. Ko bi uzeo na rate, bolje je da ode u zvanicnu radnju ili kes kredit pa na KP. Jedino ko nije kreditno sposoban a nema kes, mada bi taj trebalo dobro da se zapita da li mu je bas neophodan novi iphone u zivotu.
Ima u Mts akcija trenutno. Uz 14 pro max na poklon maskica 😂😂😂 Smešno ali istinitoJutros čitam neke glasine, navodno će iP15 i 15 Plus kod mobilnih operatora u SAD i EU biti u "veoma primamljivim" paketima uz ugovore. Jedan od glavnih razloga je globalni pad prodaje telefona. Pitam se da li će naši mobilni operatori imati povoljne ugovore uz ova dva modela telefona. 😄
Pro i Pro Max će da poskupe u odnosu na prethodnike, na njihovu prodaju globalni pad potražnje baš i ne utiče. Copy/paste situacija kao kod automobilske industrije...
Ušteda u kojoj varijanti? Ono keš kredit, kod operatera ili čist keš? HvalaSkoro sam nešto računao, u proseku oko 300e je ušteda
Čist keš, da se razumemo uzeo sam neku prosečnu cenu paketa od 1500 dinara mesečno na 2 godine. Sa keš kreditom je malo manje ušteđeno ali opet dosta razumnija cena nego preko operatera.Ušteda u kojoj varijanti? Ono keš kredit, kod operatera ili čist keš? Hvala
Tako je. Ja uzeo 14pm uz tarifu obu neo 23 koja je 1799 a sa telefonom je ako se ne varam oko 2600Treba uzeti u obzir i da je paket jeftiniji ako se ne uzima uredjaj. Iz price sa ljudima, imam utisak da cesto previde taj deo.
edit: Sad bas gledam MTS, trenutno je ista cena paketa sa telefonom ili bez (sto je jako cudno), ali je i dalje 14 pro 50% skuplji nego na KP (1500€ vs 1000€). Ogromna razlika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari