Šta je novo?

iPhone 14

Zanimljivo. Nisam znao za ovu opciju. A jel neko proveravao da li se ovi podaci poklapaju sa coconut ili 3utools? Baš me zanima da li Apple i ovde šteluje podatke :)

I mora da bude aktivirana Share iPhone Analytics opcija 😎
Ako nije bila, mora da se sačeka barem 24č posle aktivacije, koliko sam video.
To mi reci, oči mi ispadoše da namjestim ovo... :D

Jedno glupo pitanje...
Kako da muziku koju skinem sa Safarija ubacim u music library ?

Danas tačno 4 meseca od kako sam kupio ip14pm i vidim bh je sada 99%. El to ok brzina slabljenja baterije ili je moglo bolje? Napominjem da ga u poslednja dva meseca punim (valjda) originalnim adapterom kupljenim u istyle. Do tada sam ga punio sa originalnim VR adapterom jer mi on jedini imao tipe C izlaz.

Danas tačno 4 meseca od kako sam kupio ip14pm i vidim bh je sada 99%. El to ok brzina slabljenja baterije ili je moglo bolje? Napominjem da ga u poslednja dva meseca punim (valjda) originalnim adapterom kupljenim u istyle. Do tada sam ga punio sa originalnim VR adapterom jer mi on jedini imao tipe C izlaz.
Mislim da taj BH nema vezw s vezom,i u svakim slucaju sve ti je ok sa uredjajem. Meni je na mon 14 pm posle 3 meseca pala na 99 a punila sam ga svaki drugi dan,original punjacem.Dugo je bio na 99,i pre dve nedelje pao na 98,rekoh ok,super je fo,ionako ga imam 10 meseci,medjutim na 98 se zadrzao svega par dana i pao na 97 i sad talko sad stoji.

Drustvo, zasto mi od kako sam se vratio sa letovanja kada nekog pozivam izbacuje dial assist. Tel je preko bio u avio rezimu, nije se kacio na njihove mreze…

Pozdrav!

Koji wireless punjač koristite za punjenje telefona i slušalica?

Samsung.

Imam jedno "glupo" pitanje.Podesavam sad drugaru 14 pro koji je dobio iz Amerike.Sutra treba da ode do MTS da trazi esim, moze li da dobije isti broj koji mu je sad na sim kartici.

Ko ima ios 17 RC, ima ovu opciju.
Može i u jpeg 48mpx da slika, ovo je unaprijedilo ip 14

Ja sam nastimao glavnu kameru na jpeg max 16:9 na 36mpx isti kvalitet kao heif max 48mpx

A slike su sire sa 16:9 plus ima blagi zum nevidljiv pa slike izgledaju kao da stojite blize i time su ostrije

Imam jedno "glupo" pitanje.Podesavam sad drugaru 14 pro koji je dobio iz Amerike.Sutra treba da ode do MTS da trazi esim, moze li da dobije isti broj koji mu je sad na sim kartici.
Možeš i sam sebi da generišeš esim iz mts aplikacije. Stigne ti na mejl u pdf formatu, ne moraš se cimaš do njih.

Da se upisem u krug vlasnika, 11ica upgrade-ovana za 14 Pro 256.

Nikad nije prijavljen ni blizu značajne pojave :) Možda nisam merodavan za to pošto je to prvo što se ugasi nevezano za bilo kakvo oštećenje displeja :)

Znam da samsung kod always on pomera informacije poput sata na različite lokacije na ekranu da se ne zadržavaju na istim pikselima upravo zbog burn in, ne znam za ostale proizvođače. Kod IP14 pro nisam primetio da se pomera, mada sam ja ugasio to odmah zbog baterije da ne troši, ne znam kako su oni rešili taj problem pošto je to boljka svih OLED ekrana, ali nisam primetio da se neko žali na burn in.

Pitanje za korisnike iP14 da li ima problema sa always on display burn in? Gledam dal da ugasim isti na 15tici. Ipak bo da zaobidjem taj feature ako pravi problem :)
Ni jedan, pa ni izlozeni po 3god iphone nemaju burn in . Ne znam stw bi trebalo da mu se radi da ga dobije . Ako ti treba alws on slobodno i bez brige.

Pitanje za korisnike iP14 da li ima problema sa always on display burn in? Gledam dal da ugasim isti na 15tici. Ipak bo da zaobidjem taj feature ako pravi problem :)
Ja nisam burn-in fazon ni video na nijednom telefonu jos od tipa S9, S10, a ne mogu da se setim da li sam ikad video i na X/XS pa na gore, iako nisu imali always-on tad. Dosta je napredovala tehnologija izrade displejeva generalno od tad.

Evo da se i ja prijavim kao novi korisnik..😊
Uzeo sam pro max model, 256gb..pa sada nakon silnih samsunga, polako privikavanje na ovaj. 😁

Inace tel je uzet nov krajem marta u yettelu, i za to vreme, kako mi izbaci na 3utools, samo 80 punjenja ima..baterija i dalje na 100%😁

Hajde i ja da se zapljunem u temu. Juče sam uzeo 14 Pro Max 256GB, i prvi utisci...mama mia kako je upasan uređaj :D. I ako sam mnogo puta davao šanse jabuci, nikada nisam ovako bio zagrižen kao sa ovim 14 modelom. Sve je na svom mestu, rad neću ni da spominjem. Za sada sam impresioniran.

Krajnje vreme došlo da ti uzmeš iPhone. :D

Inače ako mi se čini po nekom sećanju u muzici si, drugar koji svira klavijature je oduševljen mikrofonima.

Da, da, u muzici sam. Nije baš da je krajnje vreme, nego nisam imao prilike da uzimam Pro Max model :). Do sada sam bio na plus modelima, ali vidim da ipak Max opravdava epitet najboljeg u seriji. Animacije su brutalno odrađene na iOS-u u odnosu na android.

Nazad
Vrh Dno