Amortizzer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 495
Zanimljivo. Nisam znao za ovu opciju. A jel neko proveravao da li se ovi podaci poklapaju sa coconut ili 3utools? Baš me zanima da li Apple i ovde šteluje podatke 
To mi reci, oči mi ispadoše da namjestim ovo...I mora da bude aktivirana Share iPhone Analytics opcija 😎
Ako nije bila, mora da se sačeka barem 24č posle aktivacije, koliko sam video.
Trebalo bi iste podatke da izbace.Zanimljivo. Nisam znao za ovu opciju. A jel neko proveravao da li se ovi podaci poklapaju sa coconut ili 3utools? Baš me zanima da li Apple i ovde šteluje podatke![]()
I mora da prođe još 24h. Izvinjavam se sto nisam napisao sve do kraja u postu 😂To mi reci, oči mi ispadoše da namjestim ovo...![]()
Jedno glupo pitanje...
Kako da muziku koju skinem sa Safarija ubacim u music library ?
Preko 3uTools-a je meni bilo najlakse...ali mora komp da se koristi...ovako nemam pojmaJedno glupo pitanje...
Kako da muziku koju skinem sa Safarija ubacim u music library ?
Mislim da taj BH nema vezw s vezom,i u svakim slucaju sve ti je ok sa uredjajem. Meni je na mon 14 pm posle 3 meseca pala na 99 a punila sam ga svaki drugi dan,original punjacem.Dugo je bio na 99,i pre dve nedelje pao na 98,rekoh ok,super je fo,ionako ga imam 10 meseci,medjutim na 98 se zadrzao svega par dana i pao na 97 i sad talko sad stoji.Danas tačno 4 meseca od kako sam kupio ip14pm i vidim bh je sada 99%. El to ok brzina slabljenja baterije ili je moglo bolje? Napominjem da ga u poslednja dva meseca punim (valjda) originalnim adapterom kupljenim u istyle. Do tada sam ga punio sa originalnim VR adapterom jer mi on jedini imao tipe C izlaz.
Može i u jpeg 48mpx da slika, ovo je unaprijedilo ip 14![]()
iPhone 14 Pro gets new HEIF Max option to take 48MP photos
iPhone 15 features a new 48-megapixel wide lens, which was previously only available with the iPhone 14 Pro models. To...9to5mac.com
Ko ima ios 17 RC, ima ovu opciju.
Možeš i sam sebi da generišeš esim iz mts aplikacije. Stigne ti na mejl u pdf formatu, ne moraš se cimaš do njih.Imam jedno "glupo" pitanje.Podesavam sad drugaru 14 pro koji je dobio iz Amerike.Sutra treba da ode do MTS da trazi esim, moze li da dobije isti broj koji mu je sad na sim kartici.
Ni jedan, pa ni izlozeni po 3god iphone nemaju burn in . Ne znam stw bi trebalo da mu se radi da ga dobije . Ako ti treba alws on slobodno i bez brige.Pitanje za korisnike iP14 da li ima problema sa always on display burn in? Gledam dal da ugasim isti na 15tici. Ipak bo da zaobidjem taj feature ako pravi problem![]()
Ja nisam burn-in fazon ni video na nijednom telefonu jos od tipa S9, S10, a ne mogu da se setim da li sam ikad video i na X/XS pa na gore, iako nisu imali always-on tad. Dosta je napredovala tehnologija izrade displejeva generalno od tad.Pitanje za korisnike iP14 da li ima problema sa always on display burn in? Gledam dal da ugasim isti na 15tici. Ipak bo da zaobidjem taj feature ako pravi problem![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari