Nema šanse 😂Od 26.9, sad će on sa 17kom da padne![]()
to to obavezno oba davno receno da se ac+ ne priznaje u slucaju da je telefon i polomljen i potopljen u vodu,ako se tako nesto ustanovi.Pa mi i nemamo ac+ niti možemo da ga koristimo...ovo sto mi radimo je neka siva zona, cuj napraviš us nalog na aljasci i satro imas benefite ko da si kupio telefon u wallmart-u...u svakom slučaju meni telefon ide čekićem u zid pa u vodu, da budem siguran, pa onda tražim novi za dzabe, jer sam im dao sto dolara i napisao da živim na aljasci
Zalepi neko staklo, ili outfitters foliju i nece se ni videti.Ispao mi je 14 Pro Max pre neki dan. Naravno, nisam imao nikakvu zastitu, tako da sam zaradio ogrebotinu po sredini ekrana, tolike dubine da se oseti kada se predje noktom. Ne vidi se kada se koristi, medjutim itekako je vidljiva napolju, na suncu.
Vredi li probati nekim poliranjem ili samo zamena stakla ekrana dolazi u obzir? Ne znam ni gde bih menjao iskreno, ipak bih uzeo original, a opet da ne bude udaranje po usima.z
Na svim staklima će se videti ogrebotina. Može samo da ti pomogne neka hydrogel folija tipa outfitters ili one sa alija (obrni okreni više se isplati da ih menjaš na mesec dva nego da kupuješ precenjenu outfitters).Probao sam sa nekom folijom od 400 dinara, sve se vidi i dalje. Probacu sa nekim kvalitetnijim staklom i ovom metodom sa uljem, nadam se da ce biti bolja situacija. Hvala na predlozima, javljam kako je proslo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari