Na KP ima samo da ti rezu cenu sa pricama kako ne vredi bla bla i kako nikada neces da prodas, palamude samo.Ne mogu da se cimam na KP sa prodajom niti me to zanima
Naručio dbrand Damascus Warzone skin. Stiglo za 3 dana.
presao brale odavno, nosio sam uporedo kao glavni 12 mini, a androide menjao. Nisam pro, obican sam bio uzeo, nosio 2 dana i prodao. Odlican telefon zaista, ali nije to to. Poredjenja radi, ekran na Pixelu nije ni prici 14ici, kamera iako su na papiru tu negde , meni je 14 pro daleko bolji pogotovo pro raw, neverovatan je. Ako se uzme u obzir cena i poredjenje, Pixel je nesto jako slicno ovome, ali ne tako dobro. Ostaje mi bateriju da vidi, ide prvo punjenje 🙂I ti predje na ios 😅😁 Jel si imao 7 Pro?
Jedino ga tezina ubi, tezak je kao da je tablet, a ne manji telefon hah..I ja se, posle S23, vratio na iphone. Sada 14 pro black, kakav premijum osećaj u ruci !
Stavi ga na benč mi smo ovde naši. Ovde imam najviše poverenja ja sam kupio laptop ovde od forumaša našegDobro, ubedili ste me😉
Probaću da ga prodam tamo ili na benč oglasima ali mi sad pada cela konstrukcija sa istyle-om u vodu, a to dalje znači da ništa od nove 14-ce danas🙁
Ja imam 14pro max i ubi me ruka ali vredi. Mogu misliti koliko je težak tek onaj od 1TB 😂Jedino ga tezina ubi, tezak je kao da je tablet, a ne manji telefon hah..
Za to je i ostavljen icloud, to i viber back up, doduse kontakti su mi prvenstveno vezani na gmail. Neko je pisao, ali ne mogu da nadjem vrtim stane dzaba, kako mi je najlakse dns da setujem ubise s reklamama?Iskreno jeste nerealno, obzirom da gasis mnoge funkcije 😃 , ali jedino ne znam zašto gasiš iCloud koji ti služi, ako ništa drugo, za backup kontakata 😃
Za to je i ostavljen icloud, to i viber back up, doduse kontakti su mi prvenstveno vezani na gmail. Neko je pisao, ali ne mogu da nadjem vrtim stane dzaba, kako mi je najlakse dns da setujem ubise s reklamama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari