Kako zamisljas AOD a da ne bude nesto sto nismo videli.Brzo, ja mislim da do kraja septembra moze da se kupi kod nas.
A bas me zanima kako ce da izgleda AOD a da bude originalana a ne kopija drugih.
Pa i sad je serija 13 400 eura veca od zvanične cene (pricam o ovlascenim distributerima).^prva tura koja stigce ce biti po 500e vise od zvanicne
Зависи какве ће цене бити кад се 14 појави код нас.Cene telefona su otišle u vraga. s22 ultra 160 000, fold 210 000. Ispade da je ajfon i najjeftinija opcija...
Koji od tih telefona će dobiti security patch za 9 godina kao 5s?Cene telefona su otišle u vraga. s22 ultra 160 000, fold 210 000. Ispade da je ajfon i najjeftinija opcija...
Nisam baš razumeo ovaj deo. Ako si hteo da kažeš da je iphone bolji izbor i oni su skupi. 13 pro max 160 000 pa naviše. Za koju godinu flegšip će ladno da izađe na 200 000, i sad su neki preko 2000 evra.Koji od tih telefona će dobiti security patch za 9 godina kao 5s?
Jesu skupi, nego objektivno dobiješ više kod Apple.Nisam baš razumeo ovaj deo. Ako si hteo da kažeš da je iphone bolji izbor i oni su skupi. 13 pro max 160 000 pa naviše. Za koju godinu flegšip će ladno da izađe na 200 000, i sad su neki preko 2000 evra.
Čisto isprobavanje granica potrošača, ne može jedan telefon da košta kao dva najbolja laptopa... Nije logično. Nego korak po korak isprobavaju dokle mogu da nas šišaju
Strasno sta ti pricas!^zavisi kao to gledas, pogledaj sta se sve nagura od tehnologije u jedna lap top a sta u moderan molbini. Manje vise sve isto sem veceg ekrana sto je mozda najefntinija komponeta od ovih bitnijih, a sa druge strane nenormlano mnogo para se ubacuje u telefone za ozbiljne kamere koje su postale neralno dobre a sve to treba spakovati u kuciste koje mozes da drzis u jednoj ruci. Kamere i na iphone 13 i i s22 su nerelano dobre, bukvalno na nivou DSLR-a i to ne moze da bude jeftino nazalost..
To su cene u zvaničnim prodavnicama koje deru. Na KP je znatno jeftinije. Ja sam 13 Pro 128 gb platio 980 eur i još sam istog dana prodao svoj OnePlus za 270 eur tako da me je realno izašao 710 eur, a mislim da je to dobra cena za ovaj telefon. Na žalost se nilako ne isplati ići u prodavniceNisam baš razumeo ovaj deo. Ako si hteo da kažeš da je iphone bolji izbor i oni su skupi. 13 pro max 160 000 pa naviše. Za koju godinu flegšip će ladno da izađe na 200 000, i sad su neki preko 2000 evra.
Čisto isprobavanje granica potrošača, ne može jedan telefon da košta kao dva najbolja laptopa... Nije logično. Nego korak po korak isprobavaju dokle mogu da nas šišaju
Minus nula.Kakve su šanse da 13 pro max dobije AOD?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari