Šta je novo?

iPhone 14

Posto je evro prilicno oslabio u odnosu na dolar, bas me zanimaju evropske cene... Ako 14 bude 750 dolara, verovatno nece biti ispod 850 evra.

Da li kupiti iPhone 13 ili sacekati da izadje iPhone 14 pa kupiti njega
Ako 14 bude imao isti cpu i ne dobije AOD displej onda ne vidim svrhu. Jos ako ne dobije neki revolucionarni dizajn, periskopsku kameru... Je vidim zašto prelaziti na 14 pored 13.

Ako 14 bude imao isti cpu i ne dobije AOD displej onda ne vidim svrhu. Jos ako ne dobije neki revolucionarni dizajn, periskopsku kameru... Je vidim zašto prelaziti na 14 pored 13.
Bukvalno samo da bi vratili cenu na pocetak posto je 13 pala za godinu dana... Bas je cudna situacija sa 14 obicnom. Nista se ne zna prakticno

Ja ovaj telefon iščekujem da bih prešao sa 11 na nešto novo. E sad ako u novom pro max ne bude novi dizajn, značajno bolja kamera i aod onda ću da kupim 13 pro max. Još ako softverski dodaju aod i 13 pm onda će to da bude premija.

Mislim da sam noćas sanjao da sam kupio novi ajfon i uđem u kameru a ono samo obična i wide. Doživeo sam mini srčani udar jer nema zoom. Dobro je da je bio san 😂😂😂

Volim sto si entuzijasta za AOD na 13 pro :)

Kako stvari stoje, 14 Pro ce biti prvi iphone koji preskacem, bas bi trebalo neko cudo da se desi da promenim 13 Pro...

Nema razloga da ne stave AOD i na seriju 13, mozda ne instant, ali bice 99%

Ali vade se na neku tehnologiju ekrana, da su dohakali AOD-u tek sad na PRO ekranima..

Novog dizajna sigurno nema, ako face id ne smatras novim dizajnom.

Ovako dobijaju horizontalno slovo I, tako da ce biti jedini telefon koji ima takav holepunch, i opet ce biti prepoznatljivi samo po tome...steta samo sto i macbook-ovi, nisu dobili takav holepunch umesto notcha...realno lepse izgleda. :D

Pa koji im je razlog da do sad ne stave kad u prethodnoj seriji imaju amoled? Stvarno mi nije jasno.

Moraju prodati nekako novi telefon.

Pa sto bi neko prelazio da 13 na 14? Biće 14 Pro, tamo ide novi SoC, sve, nema greške.. Pritom - šta fali 13? Biće dobar godinama.

Pa sto bi neko prelazio da 13 na 14? Biće 14 Pro, tamo ide novi SoC, sve, nema greške.. Pritom - šta fali 13? Biće dobar godinama.
Pa ne možeš da porediš tako. Osnovni modeli se porede sa osnovnim, pro sa pro, a pro max sa pro max.
To su različite klase telefona pa gledamo napredak u istoj klasi.
Ako neko hoce da predje sa 13 na 14 onda se porede osnovni modeli. Nije ok da se poredi prelazak sa 13 na 14 pro max, pa naravno da ima razloga za prelazak. Ali pitanje je da li ima razloga sa 13 pro max na 14 pro max...

Poslednja 2 telefona ili ti 5 godina sam imao AOD nikad ga ugasio nisam jer je trosio 3% bateriej vise nego kad je ugasen.

Ovdje je rečeno skoro pa sve u vezi novih 14-tica..i razlika između 13-tica..

Mali update nakon postavljanja video recenzije..
Update: Pojavila se nova informacija nakon što su završili s videom, da će pilula iPhonea 14 Pro biti unificirana, umjesto da bude u obliku slova 'i'. Tamo bi se prikazala LED svjetla mikrofona i kamere..

Drugar jutros kaze da ce dok se bude koristio telefon sve ponasati kao notch, zivi bili pa videli.....

Drugar jutros kaze da ce dok se bude koristio telefon sve ponasati kao notch, zivi bili pa videli.....

Dok se koristi, biće spojeni prorez i rupa, ako to možemo tako da kažemo i izgledaće kao celina :)

Informacija za sve ljubitelje i zainteresovane za AOD :)

Kažu da će widgeti biti vidljivi ali će povremeno da telefon radi fade in i fade out da bi sprečio bur-in efekat, notifikacije će biti vidljive 10 sekundi , ali će verovatno omogućiti brojač notifikacija koji će biti vidljiv pri dnu displeja. Pozadina na Lock Screen wallpaper-u sa depth efektom će kompletno biti uklonjena i zatamnjena u AOD modu dok će foreground biti dimovan.

Koliko dugo se od predstavljanja pojavljuje telefon na oglasima/u radnjama? Kako je bilo sa 13 serijom?

Brzo, ja mislim da do kraja septembra moze da se kupi kod nas.

A bas me zanima kako ce da izgleda AOD a da bude originalana a ne kopija drugih.

Najčešće u oglasima od početka prodaje i eventualnim razmakom od nekoiko dana u odnosu na početak evropske prodaje. Praktično koliko treba da ih ovde dobace i po nerazumnim cenama koje drže kraće vreme 😄

Nazad
Vrh Dno