D
Kakva je glupost ovo sa kalupima. Pa nije iphone felna pa da se lije u jedan kalup u jednom komadu. Sad ispada da se u onaj kalup lije staklo, aluminijum, čelik i onda se oni rasporede u kalupu i rodi se kućište iphone-a... Od svega na ajfonu, verovatno se ne lije ništa, nego se pravi na CNC mašini, a i ako se nešto lije to je metalni okvir, a njegov kalup nema blage veze sa onim sa slika. Ukratko, ovi kalupi u kojima se tobože izlivaju ajfoni, nemaju veze sa mozgom.
mislim da ce apple za stare SoC naplacivati isti iznos i da ce im to biti ujedno i najprofitabilniji iphone jer ce se najmasovnije i prodavati a za prozivodnju ce korsititi dizajn 13ice. a mislim da nije ni iskljuceno ako bilo sta "cacnu" u dizajnu da ce i to naplatiti sa tih 50€. a moje prognoze za PM su min 100€ vise posto ce tu vec biti utrka ko ce posedovati "novi iphone". Ukratko win win situacija za apple 😅Pro modeli ce najverovatnije biti skuplji, mislio sam na "obicne" 14 i 14max, posto ce imati stari SoC...
Isto mislim. Wide je jedino korisna na prednjoj i to je to.Meni bi bilo korisnije da stave zoom i običnu nego wide i običnu kao što je sad
Pa ako će dizajn i čip da budu od starog modela, po čemu će on da bude novi? Po rasporedu kamera? 😂 To ako urade prodaja bi trebalo da bide karastrofalna ako kupci budu imali imalo mozga. Nov model, ali izgleda ko stari i ima stare iznutricemislim da ce apple za stare SoC naplacivati isti iznos i da ce im to biti ujedno i najprofitabilniji iphone jer ce se najmasovnije i prodavati a za prozivodnju ce korsititi dizajn 13ice. a mislim da nije ni iskljuceno ako bilo sta "cacnu" u dizajnu da ce i to naplatiti sa tih 50€. a moje prognoze za PM su min 100€ vise posto ce tu vec biti utrka ko ce posedovati "novi iphone". Ukratko win win situacija za apple 😅
Ako nekome može da se proturi ta priča, to je sigurno Apple fanovima. Posebno, jer većina ništa ni ne zna šta se nalazi u telefonu.Pa ako će dizajn i čip da budu od starog modela, po čemu će on da bude novi? Po rasporedu kamera? 😂 To ako urade prodaja bi trebalo da bide karastrofalna ako kupci budu imali imalo mozga. Nov model, ali izgleda ko stari i ima stare iznutrice
pa ko planira da uzme tel uzece ip14 nece ip13 za fazon 50€ vise i imace satisfakciju najnovijeg ip iako ce biti u starom ruhu 😅 ne sumnjam da ce apple iscediti max profita sto moze iako bi bilo super da budu povoljniji ali znajuci apple ne znam sto bi to radili jer su trenutno u poziciji da sebi mogu to da dozvole.Ako nekome može da se proturi ta priča, to je sigurno Apple fanovima. Posebno, jer većina ništa ni ne zna šta se nalazi u telefonu.
Izgleda samo nova velicina a siguran sam da ce izbaciti i nove boje 🤣🤣🤣Stari senzor, stari SoC umesto novog, stari notch umesto two punch hole...
Nisam siguran ima li uopšte nešto novo na običnoj 14-ici?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari