D
Kakva je glupost ovo sa kalupima. Pa nije iphone felna pa da se lije u jedan kalup u jednom komadu. Sad ispada da se u onaj kalup lije staklo, aluminijum, čelik i onda se oni rasporede u kalupu i rodi se kućište iphone-a... Od svega na ajfonu, verovatno se ne lije ništa, nego se pravi na CNC mašini, a i ako se nešto lije to je metalni okvir, a njegov kalup nema blage veze sa onim sa slika. Ukratko, ovi kalupi u kojima se tobože izlivaju ajfoni, nemaju veze sa mozgom.
mislim da ce apple za stare SoC naplacivati isti iznos i da ce im to biti ujedno i najprofitabilniji iphone jer ce se najmasovnije i prodavati a za prozivodnju ce korsititi dizajn 13ice. a mislim da nije ni iskljuceno ako bilo sta "cacnu" u dizajnu da ce i to naplatiti sa tih 50€. a moje prognoze za PM su min 100€ vise posto ce tu vec biti utrka ko ce posedovati "novi iphone". Ukratko win win situacija za applePro modeli ce najverovatnije biti skuplji, mislio sam na "obicne" 14 i 14max, posto ce imati stari SoC...
Isto mislim. Wide je jedino korisna na prednjoj i to je to.Meni bi bilo korisnije da stave zoom i običnu nego wide i običnu kao što je sad
Pa ako će dizajn i čip da budu od starog modela, po čemu će on da bude novi? Po rasporedu kamera?mislim da ce apple za stare SoC naplacivati isti iznos i da ce im to biti ujedno i najprofitabilniji iphone jer ce se najmasovnije i prodavati a za prozivodnju ce korsititi dizajn 13ice. a mislim da nije ni iskljuceno ako bilo sta "cacnu" u dizajnu da ce i to naplatiti sa tih 50€. a moje prognoze za PM su min 100€ vise posto ce tu vec biti utrka ko ce posedovati "novi iphone". Ukratko win win situacija za apple![]()
Ako nekome može da se proturi ta priča, to je sigurno Apple fanovima. Posebno, jer većina ništa ni ne zna šta se nalazi u telefonu.Pa ako će dizajn i čip da budu od starog modela, po čemu će on da bude novi? Po rasporedu kamera?To ako urade prodaja bi trebalo da bide karastrofalna ako kupci budu imali imalo mozga. Nov model, ali izgleda ko stari i ima stare iznutrice
pa ko planira da uzme tel uzece ip14 nece ip13 za fazon 50€ vise i imace satisfakciju najnovijeg ip iako ce biti u starom ruhuAko nekome može da se proturi ta priča, to je sigurno Apple fanovima. Posebno, jer većina ništa ni ne zna šta se nalazi u telefonu.
Izgleda samo nova velicina a siguran sam da ce izbaciti i nove bojeStari senzor, stari SoC umesto novog, stari notch umesto two punch hole...
Nisam siguran ima li uopšte nešto novo na običnoj 14-ici?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari