Šta je novo?

iPhone 14

Pa kad slikas u 48MP...

Kada pričamo o slikanju i efektima oko svetiljki (vidljivo na slici).
Fotografija sa jučerašnje utakmice.
Bez ikakvih podešavanja samo pokrenuta aplikacija i fotografisano.

Prilozi

• 948E7A6C-B306-479B-AC57-9F2BE1C7FBA7.jpeg
    948E7A6C-B306-479B-AC57-9F2BE1C7FBA7.jpeg
    589.9 KB · Pregleda: 199
F407F1EC-C3F3-44C2-876C-DB8448B1256B.jpeg
Evo ovo je iz ruke brzinska slika, nema lens flare. 😅 Video i ne snimam tako da me tu i ne zanima kakva je situacija.

Red kamere imaju flare na videu a kamoli telefon. Obratite paznju kod filmova koliko ima flare-a 😂 svakako iphone to izbaci u post procesu kod fotografija, kod videa se pojavi ali u jako maloj meri…

Ne bih se složio sa tobom. S22 Ultra i Mi 10 nisu imali nikakav lens flare. 14 pro retko kad uspe da ispegla to u procesingu. Pričam za slike.
Kad me ne bude mrzelo probaću malo video napolju, nema šanse da tu pegla bolje.

Ja imao i s23 ima lens flare izrazeniji od ip14 pro :) naravno imao sam i s21-22-fold4 oni nemaju sta tu da traze na polju kamere :)

Ovako će vlasnici 14pro i PM da slikaju mesec 😀

^ ovo je malo sprdanja

Sa cega si presao, ja sam pomalo razocaran sa 13 pro nista dobio nisan 🤣 ocekivao sam nista ali bas nista nisam ni dobio 🤣

Koristio sam uporedo 12PM i 13PM, nekako mi je utisak da bolje lezi u ruci 14PM, mozda tripujem jer ga koristim bez zastite za sada, ali nije mi toliko tezak kao 13PM, a i ivice kao da su za nijansu zaobljenije 🤔
Kamere jos nisam poredio, ali na polju ekrana i zvucnika sam odusevljen, tu je verovatno i najbolji na trzistu.

Evo ja danas na suncu bas proveo dosta vremena i rekao bih da je dosta bolja vidljivost na 14PM.
Nisam zagledao druge boje, ali ovaj space black kao da ima malo drugaciji premaz na lajsnama u odnosu na prethodne modele, bas dobar grip, bukvalno se zalepi za saku.
Jedina losa stvar je sto je magnet za otiske, bas se brzo izmulja 😬

@igor88 jedino sto sam primetio sa 13pm na 14pm je dynamic Island, kamera 48mpix i rekao bih bolja vidljivost na suncu. Ostalo u suštini nema neke primetne razlike.

Cak ni ta kam (main) ni pri 100-% zoom ne pokazuje neke bolje detalje. Ocekivao sam da ce ultra wide kamera napredovati jer je veci senzor ali jok… no dobro 14 pro i kosta sad ko 13 pro🤣 bar sam sa 89% dosao na 100% 😜😜😜

Zanimljivo je da ima nekoliko telefona na listi sa ekranom od 60hz, uključujući i prvi.

Dosta njih kupuje tel samo zbog brenda.
Nego, zanima me jel ima neko ljubicastu boju, kakva je uzivo? Gde uzimam tel trenutno ima samo ljubicastu i gold, crnu nema nazalost..

Imas u istyle pq vidi to je stvar ukusa meni je prelep ali sam uzeo crni🤣

Dosta njih kupuje tel samo zbog brenda.
Nego, zanima me jel ima neko ljubicastu boju, kakva je uzivo? Gde uzimam tel trenutno ima samo ljubicastu i gold, crnu nema nazalost..
Imam ja 14 Pro purple, super je boja, tamnija dosta uživo, tek na dnevnoj svjetlosti bude ono da kažemo purple a i tada nije drečava :)

Ako se dvoumiš zbog toga da nije možda "ženska boja" - nije, uzimaj slobodno mada svakako odgledaj neki video ako već nema nigdje purple izloženog. :)

Nemam istyle kod mene, a u svakoj poslovnici je izlozen crni. Stvar ukusa je da je zenska boja 😂 Na slici mi se ucinilo da je tamno ljubicasta, ali bolje da cekam crnu, iako mi se ne zuri.
@BitrAtE bas to me i muci, da nije zenska boja. Video sam gledao. Negde je ne daj Boze, ljubicasta, prava zenska, a negde vuce na tamno ljubicasta i ono, nije lose. Ne moze nikad video da zameni uzivo.

Tamna je i prelepa, ne brini nece te niko zezati za boju smekerska je skroz… black sam uzeo smao zato sto mi je izleteo sa 2 god garancije nov :)

Ja sam isto uzeo ljubicastu boju, iako je "nadjen" jedan komad za mene sve bilo crna, ali ova 256 Pro. Boja je onako neobjasnjivo lepa, ja ga nosim bez maske :D

You are savage!

I ja sam se dvoumio izmedju crnog i ljubicastog, uzmem crni na kraju zbog eventualnog kombinovanja sa zelenim leather case-om, a na kraju nece nikakvu zastitu videti 😄 Preporuka za crni, bas elegantan (biznis) uredjaj. 👔

Prilozi

• 431CEDC9-2267-4176-9BF4-FBFE633FC950.png
    431CEDC9-2267-4176-9BF4-FBFE633FC950.png
    439 KB · Pregleda: 89
Bio sam skoro na nekom sastanku pocetkom godine sa da kažemo ozbiljnom konotacijom, kad sam video žutu masku na jednom iPhone-u i na drugom neku svetliju zelenu, moj purple je bio biznis biznisa kako izgleda.

Ja sam isto uzeo ljubicastu boju, iako je "nadjen" jedan komad za mene sve bilo crna, ali ova 256 Pro. Boja je onako neobjasnjivo lepa, ja ga nosim bez maske :D
+1 za bez maske, stavio sam samo preko ekrana staklo (nenormalno dobro) drug me ubijedio da neću ni znati da ga imam i stvarno je tako. :)
Alergičan sam na mikro ogrebotine na ekranu a što se tiče padova, pazim ga stvarno dobro. :)

Nazad
Vrh Dno