Digitrona imas na storu bar 50, YT takodje ima..nisi mi objasnio ono Hardverski furaju isti fazon od desetke.Jos jedna stvar mi nije jasna, 10 godina ti sve to smeta a nisi promenio telefon, zašto?Ajde druže koristim ajfon 10 zadnjih godina i neke stvari su zaista smešne i mogu reći ponižavajuće prema korisnicima. Od digitrona koji ne može vodu da nosi onom sa androida, preko toga što nismo podržani kao država pa moramo da se prijavljujemo ko zna gde da bi skinuli YT pa sve do toga da na Phone aplikaciji nemaš i ne možeš da mrdaš kursor kad menjaš broj nego moraš ceo da izbrišeš pa ponovo da kucaš... To su 3 stvari koje su mi za 15 sek pale na pamet, a dovoljno su dobre da se čovek zamisli da li na takav uređaj da da 1000 i više evra... Hoćeš još stavki?
O daaaa, kad im spomenem zašto nisu aktivirali iMessage a dobijem teletabis pogled, a tek za ostalo 😂@HAD~ Najbolji na svetu da je to teško.
Samo da dodam da si zaboravio jako bitnu stvar a to je da mnogi ljudi na Balkanu kupuju iphone samo da im se vidi jabuka na slikama. Ovo je suva činjenica.
Ja kad citam ove tvoje poruke ne mogu da verujem da razmisljas onda da predjes na jabuku,jos kazes da je najbolji(nije jer najbolji ne postoji).Ja ne kažem da je iphone loš, vrlo verovatno je i najbolji telefon na svetu (kako za koga), koristim ih dugo, planiram i sledeći da bude iphone.
Uopšte ih ne hejtujem, ali zar nije ponižavajuće za kupce da nemaju kursor na telefonu ili tačku i zarez na tastaturi? Hotspot mi se sam gasi na svakih par minuta. Jel treba da dam tolike pare i posle da me frustrira sto sitnica? Posle 10 godina uveli su da možeš da vidiš veličinu je***e slike ili snimka. I to je po vama korektno?
Imaju i drugi mane, ali one su ozbilnije i teže rešive. Ovo što epl radi može da srede njihova dva programera za 2 sata. A možda to i namerno rade.
Kakva cinjenica. ne lupetaj zivota ti, to je davno proslo vreme, telefon ko telefon, mozes da ga kupis na rate, mozes polovan da kupis za smesne pare, vecina nosi maske pa se i ne vidi koji telefon imas...@HAD~ Najbolji na svetu da je to teško.
Samo da dodam da si zaboravio jako bitnu stvar a to je da mnogi ljudi na Balkanu kupuju iphone samo da im se vidi jabuka na slikama. Ovo je suva činjenica.
300-450-500€ nisu smešne pare za naše standarde za telefon star nekoliko godina.Kakva cinjenica. ne lupetaj zivota ti, to je davno proslo vreme, telefon ko telefon, mozes da ga kupis na rate, mozes polovan da kupis za smesne pare, vecina nosi maske pa se i ne vidi koji telefon imas...
U pravu si nekada sam ladno izdvajao pare za 6s, 8 a sada se razmisljam da cak kupim polovan iPhone.300-450-500€ nisu smešne pare za naše standarde za telefon star nekoliko godina.
"Prihvatljive pare" je u redu termin.
"Smešne pare" baš i ne, da ne kažem da je lupetanje.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari