Šta je novo?

iPhone 14

Al' ce biti kukanja baterija mi kratko traje.

Prilično sam siguran da je apple završio sa lošim baterijama. Čime će da popune onolike cigle od telefona ako ne baterijom

Da li kupiti iPhone 13 ili sacekati da izadje iPhone 14 pa kupiti njega

Ako imaš para 14, ako nećeš da das toliko onda 13.

Bolje onda sacekati da izadje 14-ka pa onda uzeti 13-ku jer ce joj verovatno opasti cena, a 14-ka msm da ce kostati ko 13-ka samo mozda 100-200$ vise sto nije puno realno za telefon koji neces menjati narednih par godina

Pa to, a j nema najave o znacajnom "jacanju" kamera... Mozda stave jacu selfi kameru i malo softverski dorade zadnju i to ce verovatno biti to

Koliko sam ispratio, 14 ce imati SoC kao 13pro, a ne kao 13 (u prevodu: jaci GPU deo). I druga stvar: imace novu selfi kameru, konacno sa autofokusom.

Onda sacekaj. Uvek je najbolja opcija uzeti poslednji model

Bas tako, bice ga kod nas na KP veoma brzo posle predstavljanja. Sa domacom garancijom je malo duze cekanje, bice ga do kraja oktobra ili pocetkom novembra.
Upravo... a bas sad gledam cene i zapravo kod nas ce biti najskuplje, zato se vise isplati otici preko i doneti ga ovamo, a sto ti kazes ima i tih preprodavaca sa KP sto nabavljaju iz inostranstva pa ovde preprodaju kod nas po nizim cenama, ali mislim da ce se kod nas pojaviti najkasnije do novembra kod mobilnih operatera

Ja sam 13PM cekao do kraja decembra, sve zavisi kakva bude potraznja za novim modelima... Ko ima 13P ili PM nema potrebe da prelazi na 14P ili PM.

pa ako krene 15 istim stopama realno ce ovi sto su uzeli ip12 biti najpametniji ljudi na svetu a ja se vec osecam glupavo sto sam prodao 12 uzeo 13 bio smoren i uzeo 13pm 😂 makar je baterija top ruku na srce😁

Pa valjda je i kamera bolja mislim na 13 u odnosu na 12

Minorna je razlika.

Samo na dve, a najbolje na 3 godine menjati da se oseti razlika.

Finansijski je jeftinije menjati svake godine ;)

Razlika u 100-200€ kako god da okrenes ako prodas na vreme stariji.. i sacekas da izadje novi, a i po meni je sa druge strane okej ako kupis i onda cekas da izadje 16-ka ili 17-ka

Imao sam 11PM, preskocio 12PM, pa presao na 13PM. Po meni, ko ima 13PM nema potrebe da prelazi na 14PM jer ne nudi nista novo, tako da je bolje cekati sledeci.

Da bih prešao sa iP13PM na 14PM treba samo da ga naprave lakšim nekih 30-40 grama (ne manjim, samo lakšim) i tad ga uzimam makar ništa više nemao kao plus. Težina ovoga mi je ozbiljno počela smetati.

Vrh Dno