Nije, iskljucio sam Volte opcijuVolte da li je aktiviran?
Nisam imao pojma da je to toga iskreno... Vracam Volte znaciOnda nema cemu da se cudis...
14 Pro ima isti SoC kao 15. Kamere su bolje 10% max. Po meni, to je čist downgrade jer su izrada i ekran debelo na strani 14 Pro.Drustvo, dal bi se zaebao da sa 14 pro predjem na 15. Sam sebi nisam jasan, ali evo dobih ponudu koja se tesko odbija za nov 15, i sem ovog uzasa od 60hz sve ostalo je na strani 15 ice. Doduse i greje se znatno vise al mozda jer je tek upaljen. Cak je i glavna kamera bolje, slike svetlije i ostrije u sta niko ne bi mogao da me uveri da nisam video svojim ocima. Prednosti su mi mnogo lepsi i laksi u ruci, kamera koja mi je jako bitna i baterija koja je iako je i na mom 14 pro i dalje 100% ovde ipak nova kao i tel. Da li je neko presao sa 120hz na 60hz i preziveo to![]()
Jeste ali baterija sa tim socom na 60hz traje duze. Jeste blagi downgrade ali tel dobijam za pare 13ice pa me lomi taj deo14 Pro ima isti SoC kao 15. Kamere su bolje 10% max. Po meni, to je čist downgrade jer su izrada i ekran debelo na strani 14 Pro.
Tako je, 120 Hz ekran je čist luksuz ali je 2024. godina, 60 Hz za sve preko 200 EUR treba zabraniti. I neće ti baterija trajati toliko duže koliko misliš. Ali vidim da imaš neki ekonomski momenat, tako da, džaba ti pričamoJeste ali baterija sa tim socom na 60hz traje duze. Jeste blagi downgrade ali tel dobijam za pare 13ice pa me lomi taj deo![]()
Nema ni ekonomskog momenta ali ako moze da se uzme novi i jos koji euro u dzep sto da neTako je, 120 Hz ekran je čist luksuz ali je 2024. godina, 60 Hz za sve preko 200 EUR treba zabraniti. I neće ti baterija trajati toliko duže koliko misliš. Ali vidim da imaš neki ekonomski momenat, tako da, džaba ti pričamo![]()
ima opcija reduce motion, pa u njoj jos jedna za transparentnost. Nema ( jedva rad ) efekta , radi zapravo brze, ali animacije kao 3310Ja sam sa 120hz(13pro max) presao na 15, izdrzao mesecak dana i kupio 15pro, nikada vise 60hz.
pa 13 pro i 11 pro najbolji poslednjih 5,6 godina unazadApgrejd samo na parne verzije![]()
Ja čekam A1 da me kao i svake godine iznenadi sa dobrom ponudom, pa cu preći, ako ne, ništa ostaje 14 Pro koji bi zamenio samo zbog težine sa 16 Pro.Nije njemu hitno da menja telefon pošto je 14 Pro i dalje fenomenalan 😃
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari