Korektno skroz od njega. Da je vise takvih… ma da ako je “poznat” problem trebalo bi da je Apple to pokrio garancijom ili nekim vidom zamjene.Meni srećom lik od koga sam kupio hoće da otkupi telefon nazad jer dečko nije ni znao da postoji ovaj problem i da je bilo prašine na objektivu.
Duša me boli jer je Alpine Green boja, nikad lepši telefon video nisam, ali možda naiđe nešto slično.
Instagram nije bas jednostavan zadatak, imajuci u vidu kako napreze ceo CPU.Jedno pitanje:
Imam Iphone 13, star oko godinu dana.
Kad razgovaram duže od 10 min ili skrolujem instragram,ili slične jednostavne zadatke, telefon se doslovno pregreje.
Šta je rešenje i ima li još neko ovakvo iskustvo?
Kako izvadis eSIM ?To primary i personal su samo labeli (etikete), mozes i sam da stavis npr "svalerska" za jednu od njih, i to je to. Kad izvadis, kao sto i sam kazes jer si prebacio broj sa fizicke na eSIM, nece biti dve opcije. Fizicka je prestala da vazi od trenutka kad je eSIM izvadjena.
Zavisi od operatera (mreže). Najčešće, odeš kod operatera i tražiš e-sim.Kako izvadis eSIM ?
U opcijama Mobile service i samo na delete eSIMPitanje je bilo u stvari kako “izvadi” e-sim iz telefona posto nije fizicka kartica?
Ma mislio izvadis u smislu izdaju ti. Od grcke reci issue, ne betray 😃😃😃Kako izvadis eSIM ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari