Šta je novo?

iPhone 13

Jel se kome desavalo da ne može da aktivira viber, ne stize sms ni poziv?13 pro max novi, operater mts.
 
to ono kad mora da prodje 24h ako se menja telefon?
 
Ma proslo je vec nepar dana. Uopste ne stize sms od operatera (ni poziv).
 
onda ne znam :)
 
Prvi put čujem za to, uvek mi se aktivirao odmah a menjao sam nekoliko telefona u poslednje vreme. Znam da je glupo pitanje ali da nisi pogrešno uneo broj?
 
Jel se kome desavalo da ne može da aktivira viber, ne stize sms ni poziv?13 pro max novi, operater mts.
Pisi mail, meni se desilo kada sam podesavao drugu Fold 4. Inace odgovorili za 5 minuta i aktivirao se.
 
ios 16.02 uzasna baterija, jutros u 8:30 100 sad na 27 posto uz prosjecno koriscenje, battery kaze glavni krivac instagram !? ne koristim bas toliko aplikaciju i micem je iz recents…pro model, ima li neko ovaj problem?
 
Definitivno je 16.02 malo udario po bateriji za par %

Stari bagovi su ispravljeni ali su se pojavili novi kao sto je bagovanje srednje gornjeg dela ekrana nakon vracanja iz druge aplikacije.

13PM u pitanju btw
 
Ja sam vratio na fabričko podešavanje i baterija kao na 15. Evo sad u 17.00h baterija na 67%, skunut jutros sa punjača u 7.00, ceo dan na poslu…
 
ne znam, cekam par dana da vidim situaciju pa da radim reset ako nista…nemam namjeru punjac nositi oko vrata…
 
gospodo,recite mi koja je dobra ali besplatna aplikacija za čiščenje smeća sa iphone 13,vidi sve 3 dana besplatno pa onda naplačuju,puno hvala
 
kakvog smeca?
 
Mislim da ni jedna, osim pri korišćenju jailbreak-a, nije ni blizu efikasna i ne postiže to što bi ti želeo i očekivao, ono na šta si možda navikao na androidu :)

Skraćeno, ne koristim tako nešto, a sa jailbreakom je to bio iCleaner. Možeš čisto fenomenološki da pogledaš da li na tako nešto misliš :)

 
Najcesce su najvece smece te aplikacije za ciscenje smeca. Koristi Firefox Focus, on ne ostavlja nista nakon sesije (barem tako kazu).
 
Jedno pitanje u vezi HDR-a kod slika i videa. Kako podeliti video/sliku da tako isto izgleda. Cak i kada uradim screenshot ili screen recording, HDR nestane?
 
Vezano za ios interesuje me sledece..
Da li mogu nekoliko stvari da iskopiram i posle samo da ih nalepim u browseru..
Ono tipa kad trazis par stvari a ne mozes da pamtis silne nazive..na huaweu sam mogao samo zadnju stavku kod samsunga mogu dosta sta se desava kod iphona?
Da li mogu u browseru ds napravim malo vise precica do sajtova da ne budem ogranicen sa par samo kao na huaweu. Trenutno na samsungu mogu dosta..
I poslednje..
Da li mogu slike snimci da se prebace ma neki usb ili kako je najlakse za prebacivanje slika videa na drugi uredjaj.hvala svima na odg!
 
Pozdrav,
10+ za 3uTool.
Pitanjce:
--Da li slike prebacujete kao HEIC pa ih u necemu konvertujete, ili ga odmah u 3uTool konvertujete i prebacujete u JPEG?
--Da li i preko njega radite BAckup ? Ili na neki drugi nacin. I da li se tako sve bekapuje ?
--Kako je uopšte najbolje uraditi backup?

Hvala vam puno :)
 
Backup na iCloud i sve što si uključila čuva. Na kompu običan iTunes, ali obavezno enkriptovan, da bi ti sačuvao sva podešavanja i šifre.
Možeš za backup da koristiš i 3uTools, iMazing, kako god hoćeš. Nisam ga koristio za backup, u početku je to bio iTunes, posle iCloud sa rezervnim Mac-u.
Naglasak jedino da na kompu obavezno bude sa šifrom, enkriptovan 😃

Slike prebacujem bez kabla i to već odradi telefon, Mac ili, ako nečiji telefon prebaci HEIC, onda automator i konverzija u jpeg.
 
@mimitza Ja ako hocu JPEG slike koristim Format Factry program za konverziju slika i ne samo slika.
 
Je l ima neko ideju gde u Srbiji mogu da kupim case na foru Pitake MagEZ za 13 Pro? Znači da bude tvrda, a ne silikon, i da ima otvorene ivice. Po mogućstvu da ne bude petocifrena cena :D
 
Zanimalo bi me misljenje nekog ko ima zlatni 13 pro kako vam se cini boja, pretezno musko misljenje me zanima, nikad nisam imao drugi telefon osim crne boje... Ako je u case-u a bice ako ga uzmem, kapiram da se i ne vidi koja je boja osim oko kamera pozadi...
 
Ka sam uzeo ljubičasti 14Pro, jer mi se svidja, ne zato sto će neko reci ovaj ili onaj je lep.
 
Logicno da... Nego u mts ima samo zlatni 😂😂
 
Je l ima neko ideju gde u Srbiji mogu da kupim case na foru Pitake MagEZ za 13 Pro? Znači da bude tvrda, a ne silikon, i da ima otvorene ivice. Po mogućstvu da ne bude petocifrena cena :D
Ja poručio Latercase za iP13, $50 ukupno sa shippingom me izašlo. Jedini problem je što su trenutno out of stock za običnu trinaesticu, pa će potrajati dok stigne. Kad pošalju, trebalo bi da stigne za 5 radnih dana FedEx-om.
 
Nazad
Vrh Dno