STriderKOCOBO
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.04.2009
- Poena
- 435
HvalaAko je Windows mašina, može svašta 😀
Šala naravno 😃
@daki59 Ništa ne možeš na taj način da pokvariš, jedino što moraš za šrvo otključavanje da uneseš širu koju si podesio na telefonu.
Pa jel ima koji drugiNikako, to su dva razlicita vidzeta.
Kada imaš ovako brutalan 4K 60 FPS kakav ima IPhone, kajaces se sto nisi uzeo 256. Ja sam samo iz tog razloga ove godine uzeo 256, jer sam shvatio da od kako sam na IPhone-u snimam mnogo više video snimaka.Ima li neke razlike između verzija 128GB i 256GB osim u količini memorije?
Ne koristim često kameru, pa mislim da mi sama memorija nije od presudnog značaja. A razlika u cijeni mi već jeste značajna
Zašto,pa 128 je normalno,snimiš i prebaciš na disk da oslobodiš prostor ali cjenovna razlika 128 i 256 je ogromnaKada imaš ovako brutalan 4K 60 FPS kakav ima IPhone, kajaces se sto nisi uzeo 256. Ja sam samo iz tog razloga ove godine uzeo 256, jer sam shvatio da od kako sam na IPhone-u snimam mnogo više video snimaka.
Ma slazem se, predpostavio sam da ljudi nece olako prihvatiti ovakvu vrstu sale 😁1) Bice i tebi fascinantno kada skontas kako Samsung vara korisnike i kako je baterija OCAJNA cim koristis nesto vise od sms-a i poziva. Ovdje traje predugo. Za normalne korisnike 13 pro ce izvuci 2 i po dana.
2) Automatski se puni do 80%, no sikiriki. Battery health je glupost, ne gledam to vise, u pocetku sam gledao i skontam da sam lud.
3) Android je dobar i neka ga koristi kome se svidja. Nijedan os nije los.
4) Puni ga na sta hoces.
A sad uzivaj u uredjaju.
Pozdrav,Pozdrav svima,
Da li, kada snimite video u mrtvoj tišini i pojačate zvučnik na najjače pri reprodukciji videa čujete statički šum? Juče sam kupila telefon i danas uvidela to. Kupila sam telefon preko MTS-a i nikako mi se ne vraća telefon tamo... Znam da će ga minimum mesec dana zadržati, a ne bih ni da ga rasklapaju bez preke potrebe. Kada preko kompa i drugih telefona pustim taj video napravljen Iphone-om, ne čujem pozadinski šum, osim ako se baš baš baš ne napregnem. Da li je to samo do izrazito jakog zvučnika ili postoji neki drugi problem...?
Hvala unapred na odgovoru....
И код мене се то десило неколико пута на 13 про. Али се “одмрзне” након 2-3 секунде.iPhone 13 mini, iOS 15 - Je l' neko imao ovaj bug/problem. Malopre prestao touch screen da radi totalno, nista ne reaguje. I nesto da platim u radnji, kliknem side button dva puta za wallet, i passcode reaguje normalno. Ali da otkljucam i koristim iPhone nista ne reaguje. Ne mogu ni swipe da uradim da ga ugasim.
I onda sam nasao kako ide hard reset (volume up, down, side button). Posle restarta opet radi ok sve. Kakva glupost, skroz nov telefon.Jel moze biti neki hardware-ski problem, pa se zaglupio ili cisto software. videcu hoce li ponovo. I kada se to desilo, telefon je bio poprilicno vruc, iako je samo stajao u dzepu. I sada posle restarta je ne radi bas tecno, kao da je frame rate 30Hz stalno, tako izgledaju animacije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari