Šta je novo?

iPhone 13

Kakve su folije mobileoutfitters? Bolje od standardnog zaštitnog stakla ili je samo bacanje para?

Ja imam plavi sve ok :)

Kakve su folije mobileoutfitters? Bolje od standardnog zaštitnog stakla ili je samo bacanje para?
Ja sam na 2 telefona stavljao mat preko celog i dobro je, lepo izgleda i nema ogrebotina. Sto se padanja telefona tiče tu zavisi kakve srece imaš, ali msm da je generalno ova moja čisto zaštita od grebanja. Prvi telefon mi ie ispao i bilo je kao malo ogrebotina na foliji sa zadnje strane, sad da li je “lepo pao” nemam pojma. Generalno sam bio zadovoljan, sem sto na vrućinama hoće folija po bočnim stranama da se mrdne pa me nervirala i skinuo sam je( te bočne ivice).

Ja sam na 2 telefona stavljao mat preko celog i dobro je, lepo izgleda i nema ogrebotina. Sto se padanja telefona tiče tu zavisi kakve srece imaš, ali msm da je generalno ova moja čisto zaštita od grebanja. Prvi telefon mi ie ispao i bilo je kao malo ogrebotina na foliji sa zadnje strane, sad da li je “lepo pao” nemam pojma. Generalno sam bio zadovoljan, sem sto na vrućinama hoće folija po bočnim stranama da se mrdne pa me nervirala i skinuo sam je( te bočne ivice).
Iskreno, nosio bih ipak masku, zato sto jako nervira izbočina od kamere. Bitno mi je samo za ekran da bide dobro zaštićen. Hvala na info.

Ako ti je to vazno, onda nikakva folija vec staklo na displej 😃

Vazi, crni bi trebalo da stigne u ponedeljak ili utorak, ali 128gb, a danas ce da mi javi za 256gb da li moze da mi nabavi i da bude crna boja.
Edit: A plava, zelena i zlatna kako su se pokazale, u slucaju da 256gb bude u toj boji?
Stavi dbrand i glava ne boli plus ima unikatan telefon.

Sta mislite o ovoj masci? Nemam vremena za instrano porucivanje. Je l' ovaj magnet na masci pojacava efekat punjenja telefona i "lepljenja" za njega?

Jedno glupo pitanje.. Kakve su Apple leather maske sa magsafe i kako su vam se pokazale? I da li vredi uzeti kopije sa kp koje su 4k ili ipak uzeti original?

Cak i ako nemas nekoga ko bi ti doneo original iz inostranstva, pre bih dao 9.000 za original u istyle-u nego 4.000 za kinesku kopiju.

U pravu si. Narucicu crnu ako bude imala na stanju do srede, ako ne onda cu uzeti Spigen Core Armor.

Ako ces kopiju, onda uzmi sa alija za par $ :D

Video sam na yt kako izgleda kopija i ne uzimam je ni za dzabe, a kamoli 4k. Ako ne bude imala na stanju leather, uzecu spigen verovatno, s tim da cu da pogledam u Kg sta ima. Jedan off- ako neko zna gde mogu da nadjem u Kg spigen kao sto ima u istyle nek pusti pm, da vise ne gusim temu.

Jedno glupo pitanje.. Kakve su Apple leather maske sa magsafe i kako su vam se pokazale? I da li vredi uzeti kopije sa kp koje su 4k ili ipak uzeti original?
Nisam ispratio koji model imas ali za 13 i 13 pro ima kozna maska na yettel sajtu...

@iOS Na sajtu nema nista. @mrmilos nije moj tel, uzeo sam devojci, 13 pro je u pitanju. Ima u yettel-u, upravo sam pogledao na sajtu, ali iskreno da dam 3k vise u odnosu na istyle sanse nema.

Ima razlicitih kopija, za 11 pro i starije modele sam kupivao od kineza i bile su dosta dobre, prakticno da se zagledas da provalis da li je original. Sad uzeo za 13pro na kp za 1500din i necu je koristiti, mnogo losa, bacene pare. Ja i onako ne nosim case samo kad idem negde gde znam da mogu da zeznem stvar, od januara 13p ni jednu tackicu nema.

Prilozi

• 130B6EB2-59E7-490D-9655-EA0BC77DCB34.jpeg
    130B6EB2-59E7-490D-9655-EA0BC77DCB34.jpeg
    338.4 KB · Pregleda: 81
  • 8D84B7AB-8DDD-4D48-995B-044C58A4A10E.jpeg
    8D84B7AB-8DDD-4D48-995B-044C58A4A10E.jpeg
    374.9 KB · Pregleda: 82
Iphone 12 orignal silikonska, doduse zena koristila.
Al opet ja na xs max isto original isti slucaj se desavao.

Malo smesno meni al na aliexpress one loquid silicon maske nemaju tih problema, al opet nista nije kao original, stvarno je grip na njima najbolji, al eto ima ovu cudnu manu gde ja i zena smo razocarani.

Zato sad razmisljam o leather varijanti da probam al ne znam kakva je. Kako se ovo desilo ne znam dal sto ona drzi telefon u torbi pa se tel pobiie sa drugim stvarima, a ja za svoj tek ne znam jer drzim van kljuceva etc.

A563F9E9-7D79-4EFA-BC77-85C4132546E3.jpeg787FB2CA-CB19-47D4-8A95-4463181961ED.jpeg411B521F-941D-4EFA-83F9-333D66FB66F8.jpeg95C17A47-3307-4747-B174-C1A228E8D255.jpeg

Ja koristim kožne,ne znam šta rade sa telefonom ali kod mene nema nikakvih tragova sem promene boje, donekle ali to je od znoja i masti na prstima.

Bog me iPhone 13 Pro ima odličnu bateriju na max osvetljenju. Baš sam gledao kako jača polovina apsolutno ne štedi telefon i na kraju dana ostane tu dobih 40-ak procenata baterije. Ja sam impresioniran.

Ja koristim kožne,ne znam šta rade sa telefonom ali kod mene nema nikakvih tragova sem promene boje, donekle ali to je od znoja i masti na prstima.
Moze slika te promene boje? Mislim generalno dal se zelena ili braon pretvori u crnu? Takodje citam da se zale da maska u dodnjem levom i desnom uglu telefon iskoci? Sve mi ovo deluje ko da kupuju fejk original leather maske ili je to sve normalno :D

Pa sad imam teget, tu nema nikakvih promena ali kad sam imao onu braon, dobila je malo tamniju nijansu. Neko bi rekao patina😁. Sad cu ti poslati na pm kako izgleda plava za 12PM

Isto i kod mene izgleda original silikon maska, fale delovi na ivicama.. nikad ranije se ovo nije desavalo, a identicno koristim telefone uvek.

Nazad
Vrh Dno