Tomiprunet
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.04.2020
- Poena
- 265
Kad pisete o Bateriji. Kupio sam iPhone 12mini u Decembru 2020 i battery health mu je 86% da li je to dobro ili lose za toliko star uredjaj?
Kad pisete o Bateriji. Kupio sam iPhone 12mini u Decembru 2020 i battery health mu je 86% da li je to dobro ili lose za toliko star uredjaj?
I ja se zacudim ponekad,Kad vidiš koliko je star telefon, to je i odličan, iako ne deluje realan, rezultat 😃
Pitanje ja da li ćeš uopšte išta više na telefonu moći da odradiš u ovlašćenom servisu, jer ako me sjećanje dobro služi, ne primaju na servis uređaje koji nisu popravljani u ovlašćenom servisu, tj. “obrađeni” su u neovlašćenim servisima. Mada, najbolje da kontaktiraš @mikenziyu za tačne informacije.Zamenio sam u servisu bateriju za iPhone 12 mini sa nekom neoriginalnom. Restartovao mi se do sada 3 puta da sam video, za dva dana koriscenja. Nisam nesto ni odusevljen trajanjem baterije. Koji bi bio dobar test da uporedim koliko zapravo ova baterija zamenska traje u odnosu na originalnu novu? Idealno da ne trosim internet pustajuci youtube. Razmisljam da zakazem zamenu baterije za originalnu u Macoli i podnesem trosak. Ali ne znam da li cu dobiti bitno duze trajanje baterije.
Alternativa je da sacekam iphone 16 i to kupim a ovaj na oglas tada ovakav kakav je.
Neki predlog?
Ne vredi, tek ima smisla kad bude pisalo service battery, u suprotnom, nema potrebe, vrsice posao i power bank, iako je cimanje.Koliko košta zamena baterije iPhone 12 mini u ProMobi ? Da li imaju ( neku ) akciju za baterije ( kao ) što su imali za iPhone 11 seriju ? Da li vredi menjati bateriju ako je telefon kupljen 04.07.2022. i ima 90% ili 88% Battery Health ?
U ProMobi možeš da zakažeš termin za zamjenu baterije za sat vremena:To sam uradio jer su mi u BG i Macola i ProMobi i u Ušću rekli da telefon ostaje par dana kod njih iako zakažeš. U Amsterdamu za 1h sve gotovo.
Potreban vam je hitan servis?
Rezervišite termin i Vaš uređaj popravljamo za samo sat vremena.
Kako besplatna - ili je u garanciji ili je na AC+, ne znam kako treće može biti besplatna zamjena?… besplatna mi je zamena čim se upali servisni zahtev.
Ipak se radi o 500 eur vs 1000-1500 eur, a mogu valjda da testiram pre kupovine. Ali ok, slažem se da je uvek najbolje kupiti novo.Jel ima nesto originalno na tom telefonu?
Uzeo bi telefon star tri godine u ko zna kakvom stanju, a ne nov ili star do godinu dana sa garancijom? Ne razumem te.
Nisi, digli ljudi jer videli monopol.Jel sam ja lud ili su skocile cene baterije odnedavno? Ubedjen sam da je za 12-icu bilo 11.990 dinara. Koja je cena u iStyleu?
Ima i toga.Ako zanemarimo Japan, još interesantnija je situacija sa Mađarskom zato što je njihova firma Apcom distributer za ovaj deo Evrope svega od Apple-a.
U iStyle-u u Mađarskoj je baterija i za 12 pro i za recimo 13 Pro Max oko 10k rsd a kod nas 15k i 18k....
Ne znam od kad su krenuli da stavljaju čipove, da li od 12-ke ili 13-ke.Poceli su da ugradjuju dodatne delove/cipove na baterije starih telefona (iPhone 12)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari