Lokacija mi je always on,kako na samsungu bila,tako i sada na i12.Samo da ti odgovrim za mape.To radi kako treba,ne znam sta se kod tebe desava.Naravno da ne moze odmah da ti pokaze gde si i sta radio. Sad je iphone novi uredjaj ,koji contribute tvojoj lokaciji. Trebao si dobiti mail sa tim obavestenjem,kad si se ulogovao u Google mape. Sad cekas da s njim napravis neku kilometrazu pa ce ti pokazati😉 . Jedino ne znam kako ide ,da li treba da dozvolis stalno lokaciju ili samo kad koristis aplikaciju. Meni je samo dok se koristi aplikacija ali opet dobijam neki summary svako malo.
Da li si pogresio sto si presao?Na to ces sam sebi odgovoriti za koju nedelju. Mi,ostali,bi bili subjektivni😁.
Na osnovu cega zakljucujes?Face id ne radi jer je menjan ekran.
Imam na kompu ali zaboravio danas da se povežem 😒Instaliraj 3uTools na pc, a onda poveži iPhone sa istim i vidi šta očitava.
Evo…Instaliraj 3uTools na pc, a onda poveži iPhone sa istim i vidi šta očitava.
To kazem,covek menjao bateriju u Americi u Apple dok nije prešao na 15 pro max.Pa iz ovoga ispada da ništa sem baterije nije menjano. Probaj da reinstaliraš ios ili da instaliraš ovu novu verziju.
Ima li neko iPhone 12 sa oko 85-88% battery health ? Zanima me koliko otp. izdrzi baterija i koliki screen-on time ima ?
Nikada ne pratim potrosnju na taj nacin kao sto ti pricas i smatram da nije pravilno. Kliknem po danu, pogledas procente desno i pogledas sot, zato sto varira od dana do dana ali ono sto moze da se vidi iz takvog gledanja sa razlicitim nacinom koriscenja da je neki prosek 4-5 sati na 80-90% potrosene baterije. Moram da naglasim da sam 80% vremena na wifi, auto brightness, generalno je sve na auto. BH 85%.Ovaj screenshot samo pokazuje koliko je neko gledao u telefon, ne i koliko je izdrzala baterija od 100% do narednog punjenja
🤷🏼♂️
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari