Conquer
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 09.03.2017
- Poena
- 175
Nikakav problem, ako bude gurao dva dana.Ti ces ga prvi kupiti, gde da propustis 120hz
Nikakav problem, ako bude gurao dva dana.Ti ces ga prvi kupiti, gde da propustis 120hz
Ne.Pozdrav supruzi na iphone 12 mini pojavila kao neka fleka grafitne boje na Camere bump-u tj na onoj matiranoj plastici oko sociva kamere,pokusavali smo da obrisemo,ali nam nije uspelo,moguce da je ogrebotina,ali mi je cudno sto je grafitne boje..Jel imao neko slicno iskustvo?
Ne.
Daj sliku.
Probao sam i ja stapicem i alkoholom ali ne mrda….ne osecam udubljenje kad prelazim prstom…sad i na svetlosti sam analizirao,i ne mogu da prokljuvim sta moze da bude…jedino sto mi pada na pamet je da je mozda ogrebotina od kljuceva i da se ova providna plastika tako ponasa pri takvom grebanju…Sad bas gledah kod zene ona ima isto crveni iP12 Mini.
Mozda neko moze da predlozi sa cime da probas da skines.
Ja obicno ovakve stvarcice probam da skinem sa stapicem za usi i malo alkohola. Cime ste vi brisali.
Kad prodjes noktom preko toga, da li ima udubljenje, ogrebotina?
Pa samo ta 4 operatera i imamo nema petog sa time da Globaltel koristi Vip/A1 mrezu. Pogledaj koji paket ti odgovara kod ova tri operatera pa njega uzmi.Pošto mi uskoro stiže Iphone 12 Pro kojeg provajdera mi preporučujete za e-sim pored Telenor post paid broja koji imam?
Kako vidim nema ih baš puno, Globaltel, A1, Mts? Ako ima neko ko je isprobao neke pa da podeli iskustva? Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari