luka74
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.05.2012
- Poena
- 265
Gde si poručio? Može link?Preporučujem ESR tempered glaass. Super je, case friendly i odlično pokriva. Ima i onaj kalup za postavljanje tako da se stavlja bez problema.
Gde si poručio? Može link?Preporučujem ESR tempered glaass. Super je, case friendly i odlično pokriva. Ima i onaj kalup za postavljanje tako da se stavlja bez problema.
Baš tako.Vezano za AC+, ako ga uzmem na rate, mogu li da prestanem da placam nakon lupam, 13 meseci i tad prestaje da vazi?
Ima na alliju i na ebayu. Sa alija brže stigneGde si poručio? Može link?
kako se ubaci nasa kreditna na US nalog? meni to nikad nije uspeloDobro si razumeo.
Prva rata može sa našom karticom posle mora gift card
Ne vezuješ je za US nalog nego popuniš podatke kartice kod kupovine AC+ i prolazi za prvu ratu, za kasnije ne, mora gift card. Isto tako kupuješ i gift card preko Apple store aplikacijekako se ubaci nasa kreditna na US nalog? meni to nikad nije uspelo
Da, preko kompa sam kupio gift card i poslao ga sebi na mail.Nikako se ne ubacuje i ne vezuje za nalogvec moze da se iskoristi za placanje prve rate za Apple Care plana. Ono sto je novitet, koliko znam, je da moze cak da se kupi gift card i onda sa telefona ide na kupovinu a prvu ratu onda skida sa racuna.
@el_patron
Da li si kupovao prako browsera? Tako prolazi najregularnije sa nase kartice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari