Šta je novo?

iPhone 12

Zna li neko razlog zasto nece da mi privhati da addujem visa karticu banke Intesa u payment options?

Ne bih znao jer sam ja upravu tu dodao i na telefon i na sat. Danas bas skinuli za Iclou
Da dodam da je to ona Visa internet.

Ja sam probao obicnu Visa Debit. A upravo sam sada kupio gift card bez problema. Cekam da mi stigne na mail pa da aktiviram AC+

SRB app store?

Mislim da ne mozes na US nalog dodavati nijednu ne-US karticu.

da, moras imati US credit card. nase kartice rade sa HR (tj radile su pre nego smo dobili SRB, ne znam sad)

Nisam tako razumeo iz postova sa prethodnih par strana. Mislio sam da samo prvu ratu mogu da platim sa nasom karticom, a posle mora neka US ili gift card. Anyway, uzeo sam gift card, pa sam tako aktivirao AC+

Dobro si razumeo.
Prva rata može sa našom karticom posle mora gift card

Iz nekog razloga nije htelo da prihvati ni Visu iz Banka Intesa niti iz Crédit Agricole

Nikako se ne ubacuje i ne vezuje za nalog :) vec moze da se iskoristi za placanje prve rate za Apple Care plana. Ono sto je novitet, koliko znam, je da moze cak da se kupi gift card i onda sa telefona ide na kupovinu a prvu ratu onda skida sa racuna.

@el_patron

Da li si kupovao prako browsera? Tako prolazi najregularnije sa nase kartice.

kako se ubaci nasa kreditna na US nalog? meni to nikad nije uspelo
Ne vezuješ je za US nalog nego popuniš podatke kartice kod kupovine AC+ i prolazi za prvu ratu, za kasnije ne, mora gift card. Isto tako kupuješ i gift card preko Apple store aplikacije

jasno, objasnio iOS :)

• Like
Reagovanja: iOS
Nikako se ne ubacuje i ne vezuje za nalog :) vec moze da se iskoristi za placanje prve rate za Apple Care plana. Ono sto je novitet, koliko znam, je da moze cak da se kupi gift card i onda sa telefona ide na kupovinu a prvu ratu onda skida sa racuna.

@el_patron

Da li si kupovao prako browsera? Tako prolazi najregularnije sa nase kartice.
Da, preko kompa sam kupio gift card i poslao ga sebi na mail.

Pa izasao pre par sati, sacekaj 2-3 dana za utiske o bateriji.

ako koristis telefon ima drain

Ista kao na 14.4 a lošija malo u odnosu na 14.3. Tako pričaju ovi geekovi na YT.

Sa 14.5 resili konacno onaj bug sa ukljucivanjem pixela na crnim pozadinama kod mene na 12PM (aka zelenilo, najvise uocljivo prilikom butovanja, pre i nakon pojavljivanja logo-a, i u jos nekim situacijama, ko je vec upucen, zna o cemu pricam). 🙌🏼

Kolko ga sad cenis? 1600? 😁

Za tebe drug 1590, dobijes cak i original punjac 20W, kupljen u iS, a dacu ti i neotpakovan totallee case, donesen iz US...
Pa iskoristi priliku, dok sam siroke ruke. 😏
Salu na stranu, ne menjam ja ovo do septembra, a mozda ni tada. 🤣👌🏼

Pozdrav supruzi na iphone 12 mini pojavila kao neka fleka grafitne boje na Camere bump-u tj na onoj matiranoj plastici oko sociva kamere,pokusavali smo da obrisemo,ali nam nije uspelo,moguce da je ogrebotina,ali mi je cudno sto je grafitne boje..Jel imao neko slicno iskustvo?

Nazad
Vrh Dno