Tomiprunet
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.04.2020
- Poena
- 265
sorry, za off ali smesno je na sta je spao forum, na svim temama o mobilnim telefonima najvise se pise i komentarise o SOT i trajanju baterije. ko da je to najbitnija stavka.
Nešto bolja baterija, izrada i telephoto koja je neupotrebljiva u uslovima slabijeg osvetljenja, dok je 12 lakši, ima bolju ultrawide kameru, bolji soc, modem, veći ekran sa manjim bezelima i u ovom slučaju je 100€ jeftiniji a ima duplo više interne memorije.Zato sto je 11 pro bolji??
Sent from my iPhone using Tapatalk
Razmišljao sam i o njemu ali baterija. Po youtube testovima mnogo je lošija nego na 11 pro. A bitno mi je da mi pregura dan da ga ne punim da sa sobom ne nosim power bank. Da je baterija skoro kao na 11pro ne bih se razmišljao ali uospte.Nešto bolja baterija, izrada i telephoto koja je neupotrebljiva u uslovima slabijeg osvetljenja, dok je 12 lakši, ima bolju ultrawide kameru, bolji soc, modem, veći ekran sa manjim bezelima i u ovom slučaju je 100€ jeftiniji a ima duplo više interne memorije.
Jel zna neko zasto mi se hotspot konstantno gasi sam. Nebitno da li je ukljucen/iskljucen ekran... posle par minuta, a sve cesce i minut, sam se iskljuci... izludjuje me...
Protok podataka postoji, nije da se ne koristi pa da iskljuci sam jer misli da nije potreban.
Battery saver se ne koristi, baterija na pola...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari