Ja sam sa Samsunga pobegao zbog exinos - a. Hawajca uzeo sam zbog baterije. Sada mislim da je ovo ok. Cekao sam 12 da vidim sta ce biti pa da vidim sta da pazarim al eto. Nadam se da se necu pokajati.Meni je i na 4g extra, ne skida vidno %. Doduše, ranije sam bio na Samsunga i exy-ju tako da [emoji41] Primetio sam jedino da razgovori skidaju procente samo tako.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Druže ne mogu da ti kažem o autonomiji, ali mogu da ti kažem da ove dve stvari koje si naveo (muzika preko bluetootha i viber pozivi) upravo najviše troše bateriju, tako da sebe ipak možeš da smatraš zahtevnim korisnikom [emoji56][emoji6][emoji112]Ima li razlike u trajanju baterije izmedju 11 i 11 pro? Jer mi je baterija bas bitna stavka. Bitno mi je da mi Tel bez problema izgura čitavi dan. Trenutno nisam zahtjevan korisnik na poslu mi je Tel prikopcan preko Bluetootha na zvučnik, malo viber video poziva (2h max) , malo poziva, malo surfovanja i to je to.
Sto vise gledam testove po youtube više sam zbunjen. Na jedan video 11 pro ima lošiju bateriju a na drugi test 11 pro ima bolju i to nije mala razlika u trajanju baterije izmedju testova. Da li je neko imao oba modela ili zna ima li razlike u trajanu baterije.
Bas gledam ova dva modela i razlika u cijeni je u Mediamarktu velika oko 380e. Da li vrijedi 11 pro tolike razlike u cijeni?
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Ako sam sada zahtjevan korisnik sto sam onda prije bioDruže ne mogu da ti kažem o autonomiji, ali mogu da ti kažem da ove dve stvari koje si naveo (muzika preko bluetootha i viber pozivi) upravo najviše troše bateriju, tako da sebe ipak možeš da smatraš zahtevnim korisnikom [emoji56][emoji6][emoji112]
Gesendet von meinem SM-G9810 mit Tapatalk
Ako sam sada zahtjevan korisnik sto sam onda prije biototalni ludak
Može li mi reci neko jer prvi put kupujem ajfon, da li je cijena od 380e opravdana izmedju 11 i 11pro?
Da li je 11 pro toliko bolji.
A zašto ne ideš na 12 128gb? Još je 100€ jeftiniji od 11 Pro kod vas.Mediamarkt u Austriji. 11 pro je 1050e a 11 je 680e.
Pa se lomim još uvijek da li je 11 pro vrijedi tolike razlike.
A i čekam black friday sada možda budu neke akcije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari