Šta je novo?

iPhone 11

Koliko imate recimo danas SOT vi sa 11pro

Poslato sa CLT-L09 pomoću Tapatoka

123cf4cc8d48c2e84af770c26db8b870.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pro max
c9255ec3fe1649759b670d5a5e252ce4.jpg

Ne lupam nego kazem realno. Od 13.4.1 do 13.7 se osjetila razlika. 13.3 je bio najgori za bateriju. A tek 13.4.1 i 14.1, razlika je tu, najvise u 4G. Na wifi baterija je top.

Dobra baterija,5 do 6h SOT mi je OK

Meni je i na 4g extra, ne skida vidno %. Doduše, ranije sam bio na Samsunga i exy-ju tako da [emoji41] Primetio sam jedino da razgovori skidaju procente samo tako.

Meni je i na 4g extra, ne skida vidno %. Doduše, ranije sam bio na Samsunga i exy-ju tako da [emoji41] Primetio sam jedino da razgovori skidaju procente samo tako.

Ja sam sa Samsunga pobegao zbog exinos - a. Hawajca uzeo sam zbog baterije. Sada mislim da je ovo ok. Cekao sam 12 da vidim sta ce biti pa da vidim sta da pazarim al eto. Nadam se da se necu pokajati.

Ma sa 11 pro se nećeš razočarati sigurno [emoji6] Za 12-cu ne znam šta da ti kažem, niti sam je testirao niti imam nameru da uzimam.

Ja 3h 9m, ostalo 68%. Sto se tice razlike u bateriji, izmedju 11 Pro i 11 Pro Max, dobra je razlika u trajanju baterije. Imao sam ih oba, sada opet 11 Pro i guram 7-8h bez problema dnevno, pri hardcore koriscenju. 11 Pro Max lagano izgura 10h (nisam nikad toliko koristio). Prosek je bio 1h-1:15h na 10% baterije.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ja ga svakako svako vece stavljam na punjac, bitno da gura taj dan.

Ma nema sanse da potrosis za dan, osim ako igras igrice po par sati... Izmedju 25-30% ostane svako vece.

Super bas vam hvala. Ma drustvene mreze samo. Malo yt. Igre retko.

Ima li razlike u trajanju baterije izmedju 11 i 11 pro? Jer mi je baterija bas bitna stavka. Bitno mi je da mi Tel bez problema izgura čitavi dan. Trenutno nisam zahtjevan korisnik na poslu mi je Tel prikopcan preko Bluetootha na zvučnik, malo viber video poziva (2h max) , malo poziva, malo surfovanja i to je to.
Sto vise gledam testove po youtube više sam zbunjen. Na jedan video 11 pro ima lošiju bateriju a na drugi test 11 pro ima bolju i to nije mala razlika u trajanju baterije izmedju testova. Da li je neko imao oba modela ili zna ima li razlike u trajanu baterije.

Bas gledam ova dva modela i razlika u cijeni je u Mediamarktu velika oko 380e. Da li vrijedi 11 pro tolike razlike u cijeni?

Sent from my MI 8 using Tapatalk
Druže ne mogu da ti kažem o autonomiji, ali mogu da ti kažem da ove dve stvari koje si naveo (muzika preko bluetootha i viber pozivi) upravo najviše troše bateriju, tako da sebe ipak možeš da smatraš zahtevnim korisnikom [emoji56][emoji6][emoji112]

Gesendet von meinem SM-G9810 mit Tapatalk

Uglavnom ce ti trajati duze nego na bilo kom exy samsungu. Samo naprijed.

Druže ne mogu da ti kažem o autonomiji, ali mogu da ti kažem da ove dve stvari koje si naveo (muzika preko bluetootha i viber pozivi) upravo najviše troše bateriju, tako da sebe ipak možeš da smatraš zahtevnim korisnikom [emoji56][emoji6][emoji112]

Ako sam sada zahtjevan korisnik sto sam onda prije bio :D totalni ludak :D

Može li mi reci neko jer prvi put kupujem ajfon, da li je cijena od 380e opravdana izmedju 11 i 11pro?
Da li je 11 pro toliko bolji.

Na to pitanje već samo ti možeš da odgovoriš realno. Ja bih uvek doplatio za bolje, ali to sam ja. Takođe bezeli na ip11 bi mi "iakopali" oči ali ima ih koji nemaju ništa protiv te debljine [emoji6]

Ja sam porucio, pro najviše zbog ekrana. Bazele bih i mogao da prezivim. A ekran teško.

Stigao [emoji3526] da li ste vi prebacili akaunt na srpski ili vam je na neku stranu zemlju,ja sam stari neki aktivirao,razmišljam šal da ga prebacim
Imam update na 14.2 da li da ga istaliram

Poslednja izmena:
Ako sam sada zahtjevan korisnik sto sam onda prije bio :D totalni ludak :D

Može li mi reci neko jer prvi put kupujem ajfon, da li je cijena od 380e opravdana izmedju 11 i 11pro?
Da li je 11 pro toliko bolji.

Gde si video toliku razliku u ceni.Ja gledam oglase, 11 je oko 580-590e a 11 pro 750-760e.

Poslednja izmena:
Mediamarkt u Austriji. 11 pro je 1050e a 11 je 680e.
Pa se lomim još uvijek da li je 11 pro vrijedi tolike razlike.
A i čekam black friday sada možda budu neke akcije.

Mislim da je to prevelika razlika, nije toliko bolji, da je kao kod na nas 160-ak evra pa da ne razmisljas.

Pa i ja to mislim. Ali na Pro mi se svidja sto ima oled I sto je manji Tel. I ne planiram sledece 2 god da ga mijenjam.. Da je 160e raika e ne bih se tu razm uopšte, a ovako nisam jos pametan. Da vidim black friday akcije pa da odlučim. I dako nedje nadjem provjerene inf u razlici izmedju baterija ova dva modela.

Doslo doba da neko i ovo napise, ako imas nekog u Srbiji bolje ovde da ti kupi:D

Hahahaha
Ima i ovdje da se nadje po prodavnica ispod 900e. Ali u Mediamarktu imaju opciju na rate da uzmeš bez kamate na 12 mjeseci. Pa mi je to nekako lakše da mjesečno dajem oko 80e nego da odjednom dam skoro 900e .

Poslednja izmena:
Uzmi Pro. Cim se ti toliko omisljas i odlucujes, bice ti zao ako uzmes obicnu 11. Ne znam koliko je dubok ciji novcanik ali u svakom slucaju malo se iscimati, barem bih ja tako.

Nemoj 11, stvarno je suludo uzimati 720p ekran u 2020. godini... Imas li mogucnost iz Madjarske preko nekoga? A ako bas hoces na rate onda ganjaj u DE.

Ma uzeću pro model prvo jer je manj i ljepša mu je boja, kad kupujem da bude kako treba. Makar plate u Austriji nisu loše, tako da nije problem kupiti. Samo da sačekam još koji dan da vidim hoće li biti black friday akcija možda i da se kupuje.

Zato sto je 11 pro bolji??

Mogu li ja kada prebacim na Hrvtski jezik da nametom da pišu imena meseca normalno, ili da vratim na engleski. Posto nema Srpski. Može li da se instalira neka tastatura ga na androidi, da ima zarez,tačku i brojeve iznad. Nisam koristio iphone 4god sve mi je konfuzno još [emoji85]

Nazad
Vrh Dno