Šta je novo?

iPhone 11

Poslednja izmena:
Koja logika da ostaje ako se sinhronizuje :D ako obrises kontakt sa telefona i na cloudu se brise, i obrnuto... to sluzi da bi imao pristup tipa na vise uredjaja odjednom toj fotografiji, bez da saljes/prebacujes(komp-fon)...ili fon slucajno crkne

Ja sam na primer mislio da to sluzi kako bi se oslobodio prostor telefona...

Huawei P30

Bavz, ja sam namerno uzeo 64gb da ne bacam pare za skuplji. Misleći da slike držim na iCloud jer imam dosta neta, i kada mi treba nešto ja pogledam na njemu[emoji4] onda mi ne znaci ništa

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam na primer mislio da to sluzi kako bi se oslobodio prostor telefona...

Huawei P30
Ujedno i za to ako u Settings/Photos štikliraš Optimize iPhone Storage...
4a448673e41bb4f6e9053302b5b8ebbb.png

U tom slucaju ako se obrise sa telefona ostaje na cloudu?

Huawei P30

Ne,par postova iznad je već sve pojašnjeno. Ujedno pogledaj sliku pa pročitaj šta na njoj piše.

Poslednja izmena:
Znaci ako bih ja uzeo iCloud 200gb i imao snimaka i slika preko 100gb on bi to tamo pakovao, a posto je meni manja memorija 64 gb on bi kompresovan manji kvalitet na Mob a tamo ful? Pa ok nije ni to loše

Da tako ja radim na 64gb X . Ako kupis 200gb moze familijarno da se koristi sto isto radim i nakacio sam zenu i sestru na tih 200gb.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

I ja isto, s tim što me ponekad malo nervira kad učitava stare fotke...

Samo dobar net i problema nema ni sa ucitavanjem.

Nije bas tacno. Imam 500/300Mbps pa opet se ceka ponekad.

To po nekad je do Apple servera.

I ja pretpostavljam, ali neki put treba malo više vremena (obično kada želiš nekome da pokažeš sliku ili ti se žuri :D )

Što ne instalirate Google photos?

Neograničen prostor, kvalitet slike tek može da se primeti pri 400% zoom-u.

Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk

Imam i jedno i drugo, za svaki slucaj[emoji23][emoji23] Icloud 50, Drive 100gb.

Google photos je majka. Zali boze sto ga nisam koristio prije 10ak god. kakve sam slike i video snimke izgubio . Tuga.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Probaci to, Meni slike dosta zauzimaju jer sam Frizer pa slikam ženama kosu [emoji4]
Moram da prebacim region da bih mogao da skinem te aplikacije [emoji2957] šta gubim šta dobijam sa menjanjem regiona?

Potvrdjujem i ja da je 14.2 vratio 11 pro bateriju tamo gde mu je mesto :) imao sam 6 sati SOT sa 14.0 i 14.1.

aeae1cf75f645d0ae93ffcb329fc1c5f.jpg

Poslednja izmena:
Da li je neko menjao staklo/-a zadnje kamere? Razbijeno je vec nekoliko dana i prasina je usla unutra. U vecini (neovlascenih) servisa kazu da je to gotovo nemoguce ocistiti. Pa me zanima da li je neko ipak uspeo to da sredi a da je kamera ostala ista kao pre loma.

Jedini neovlašćeni servis u koji bi odneo telefon je iService iz Novog Sada.
Kačili su na Instagramu kako su menjali stakla kamere.
Nije nikakva reklama, nego mi se oni nekako čine kao pouzdani.

Hvala na preporuci, malo mi je cim posto sam iz Bga da saljem i ostalo. Ali nazvacu ih. Meni je najvise problem ta prasina koja je usla jer nisam odmah reagovao da zamenim.

Sto sporije punjenje duze traje baterija pa zakljuci sam [emoji2]

Drugari, da li da napravim nalog na Srbiju ili i dalje fale neke osnovne aplikacije poput YouTube? Ukoliko napravim USA nalog, da li mogu da kupujem aplikacije sa našim karticama?

Ne, ali sa našom karticom možeš da kupuješ gift kartice preko apple store aplikacije

Gde kupijete gift card da moze sa nasom karticom

Nazad
Vrh Dno