Šta je novo?

iPhone 11

Ako si na US store-u mozes sa nasom karticom preko Apple store-a. Minimum je 10$. Nekada budu bas dobra snizenja na cdkeys, ali rijetkost.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ako si na US store-u mozes sa nasom karticom preko Apple store-a. Minimum je 10$. Nekada budu bas dobra snizenja na cdkeys, ali rijetkost.

Na usa storu sam ...ali kako da vrzem nasu karticu na usa store,kad nedozvoljqva

Ne vezuješ za US Store, skini "Apple Store" aplikaciju i tu kupi gift card, pa ukucaj našu karticu kada ti bude tražio.

Odes na Apple store, gift card i sam sebi posaljes na mail.

Mislim da nedostaju pojedine Google aplikacije za sad, mada će ih verovatno ubaciti sve uskoro. Može da se plaća sa našim karticama. Ne znam sve detalje, koristim US nalog. Generalno me ne smara plaćanje gift karticama, uplatim 50$ i to mi traje dosta dugo a procedura je relativno jednostavna.

A šta je sa našom prodavnicom? Šta tačno nedostaje tu? I je l može na našoj da se kupuje normalno ili mora i tu ovako sa gift karticama?

Fale uglavnom Google besplatne. Placas normalno nasim karticama samo sto je jos uvek u evrima a ne dinarima.

A je l ima razlike u cenama aplikacija, ili su uglavnom iste za sve? Da li je moguće napraviti dva naloga? Npr, napravim USA, pa poskidam to što nedostaje, pa onda naš, da zadržim mogućnost normalne kupovine i onda ove besplatne nastave da se ažuriraju? Ili neki VPN sa našom prodavnicom, da zaobiđem to ograničenje?

Čudi me da ih još uvek nisu ubacili, još od aprila postoji naš App Store

Tako radimo, poskidas sa onog na kojem ima, pa se vratis na nas i redovno ce ici update o za te aplikacije. Kazu da bude jeftinije na USA nalogu, nisam probao, nisam nikad nista kupovao sem icloud storage. Nemam potrebu ni za jednom aplilacijom a da nije nesplatna.

Da li je realno da ne mogu da vidim koliko mb je slika i video?

Bas tako. Gurni je u mail pa ces videti. Katastrofa

Hahahaha ne mogu da verujem [emoji23][emoji23][emoji23]
Kolko vi recimo imate slika,Klipova aplikacija u 64gb ?
Ne mogu svaku sliku provlaciti kroz mail čisto da imam neku orjentaciju .

Nazalost, google photos ce biti opcija do juna 2021.
Nakon toga, sve slike koje se cuvaju na photos platformi ulaze u kvotu besplatnih 15gb na google cloudu koji ukljucuje drive, gmail a sada i photos.
Slike uploadovane pre tog datuma se nece uzimati u obzir.

Sent from my SM-G960U using Tapatalk

Hvala puno svima na pomoći, uzeo sam Midnight Green 11 Pro 256gb

Sjajan izbor, ne sumnjam da ce te dobro sluziti [emoji1362]

Sa srećom ,ja sebi pojedoh dupe sto ne uzeh taj od 256gb :)

Sjajan izbor, ne sumnjam da ce te dobro sluziti [emoji1362]

Hvala puno!

Da ti nece biti malo prostora? :d

Uzivaj, pa pisi utiske ;)

Ne postoji od 128gb, to bi mi bilo taman. Prvi utisak je da full screen gestures rade bolje na Androidu, pošto su System wide, ne zavise od dobre volje developera.

Super izbor, taj sam uzeo i ja, odličan [emoji108]

Čekao 12ice, ali sam prisao već u njihovoj temi, nisam oduševljen, dok ne bi mogao sa onom autonomijom Minija da funkcionišem.

Inače, mnogi prodavci i radnje u balkanskoj ga nemaju na stanju, a i oni koji ga imaju ga cene više od cene koja je navedena u oglasu.

@weska88 Hvala puno! Koliko ukupno zauzimaju možeš videti u Settings > General > iPhone Storage. Koliko zauzimaju pojedinačno, zajedno sa ostalim detaljima slike ili klipa, možeš da vidiš pomoću Google Photos

Da li je moguce da su na KP-u poskupeli 11 Pro? Meni se sve nesto cini da jesu.

Jesu, zato sto je trazen, jaca baterija od 12 pro.

d3ec8e06fa360024e4dcabe3414a41ee.jpg

Izgleda da ne gledamo isti KP, ovaj moj je Srpski

Jeste, a kad pozoveš da ih pitaš za cenu oni kažu 95000din i traže uplatu na račun unapred za slanje [emoji4]

Je l još nekom laguje Tapatalk, ili samo meni? Bukvalno jedina aplikacija koja secka i koja zagreva telefon. Kroz sve ostalo leti.

Isto i meni, krs od aplikacije.

Nazad
Vrh Dno