Pa weasel je malopre rekao da to nije moguce u photosopu da se odradi, i ja sam mu dao link da se nauci kako se to radi, a ovi u Hollywood-u budi siguran da imaju alatke cime mogu to da rade.
U svakom slucaju film koji se re-edituje, danas moze da se obradi mnogo vise od obicnog crop-a kako ti mislis.
Ja vise necu da se raspravljam sa vama, jer je ocito da je vama jedini cilj pljuvanje po apple-u
Weasel te moli da ne izvlacis iz konteksta jel moze ?Pa weasel je malopre rekao da to nije moguce u photosopu da se odradi, i ja sam mu dao link da se nauci kako se to radi, a ovi u Hollywood-u budi siguran da imaju alatke cime mogu to da rade.
U svakom slucaju film koji se re-edituje, danas moze da se obradi mnogo vise od obicnog crop-a kako ti mislis.
Ja vise necu da se raspravljam sa vama, jer je ocito da je vama jedini cilj pljuvanje po apple-u
ajde Priest nadji jedan film koji je editovan na nacin kako ti to tvrdis i ja cu da ti poklonim jedan iPad
Ovo ti je isto cropEno ti star wars
A sada cekam iPad jer jako bih voleo da ga imam, makar i reklama bila lazna, a tudji photoshop skill necu da komentarisem
Vi ste do malopre tvrdili da jedino crop postoji na ovom svetu![]()
Eno ti star wars
A sada cekam iPad jer jako bih voleo da ga imam, makar i reklama bila lazna, a tudji photoshop skill necu da komentarisem
Vi ste do malopre tvrdili da jedino crop postoji na ovom svetu![]()
Eno ti star wars![]()
Aj kad si tu da mi odgovoris na pitanjePa ogranicen je jer ne mozes da saljes ostaloj deci u skoli slicice preko bluetootha, nema flash i mnogima smeta itunes
To su uglavnom "debeli" razlozi zasto je ogranicen, i zato je bolje kupiti neko djubre od tablea sa androidom, (kineski ili onaj samsung, isto ****)
Konkurencija ni za godinu dana nije uspela da izbaci uredjaj koji moze da parira iPad-u, i dok jos uvek reklamiraju razne prototipove, apple ce izbaciti iPad 2.
Dok za izbor aplikacija i igrica koje ima iPad, treba jos vise cekati...
IBM je definisao PC, a onda se svojski trudio da ogranici njegov razvoj.
imaa gomila interviewa sa William C. Lowe koji se zali da je IBM na PC gledao kao na... "svojski trudio da ogranici njegov razvoj" i to od samog pocetka.
U poredjenju sa onim Samsungovim djubretom, iPad je kao celina 10x zaokruzeniji proizvod.
Zabranjeno je ponavljati nesto sto je tacno? Ili si ti iz one grupe koja misli da citirana recenica nije tacna?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari