Šta će da donese novo?
Zahvaljujem. Potražiću.Kada otvoriš knjigu imaš dole kod broja stranice neku ikonicu i tu poneko podešavanje za font i pozadinu.
Nisam koristio neke druge app jer čitam uglavnom na ebook.
Brže je za kucanje bez kad se malo uštosiš, pošto ćeš najviše da kucaš vertikalno.Može li se nekako namestiti Gboard za Ipad, da prikazuje sve naše karaktere na latiničnoj tastaturi ( kao što prikazuje na androidu). Ovako je puna tastatura samo kada se izabere ćirilica a latinična ne prikazuje Č, Ć, Ž,Š, Đ, već mora posebno da se bira svaki iz podmenija. Microsoft Swift tastatura ima normalno sva slova , ali je problem sa mikrofonom jer ne prepoznaje konverziju glasa u tekst na srpskom, što gboard radi sjajno.
Jel ima neki konkretan razlog? Ja imam neku kinesku i radi super. E sad nikad nisam koristio pravu, pa me zanima da li bih osetio razliku.Mislim da pored original olovke zamjene nemaju nikakvog smisla.
Pa to nema neke logike kod Apple uredjaja, mislim gde god kupio (pod uslovom da je originalan uredjaj, a kod sigurnih prodavaca to se ne dovodi u pitanje), imas internacionalnu garanciju u svakom ovlascenom servisu. Ali ko voli da preplacuje tehniku i ima viska novca, samo nek izvoliPa, meni je iskreno sigurnije da idem preko zvaničnih kanala prodaje. Da, postoje sigurniji prodavci na Kupujem Prodajem, ali meni ništa ne priređuje veće zadovoljstvo nego kada zakonski nekog mogu da "uhvatim za gušu" ili imam dokaz o kupovini. Naravno, sve se to zaobilazi prostim Apple Care, ali ono, ja smireniji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari