Uzeo sam sestričini USB C varijantu. Možeš i Apple pencil 1.Ne znam da li da kupim Apple Pencil (USB C) ili neku jeftiniju alternativu. Ne bavim se grafikom i slikanjem. Pro verzija olovke koliko sam gledao nije podržana.
Mogli su i ovde da ubace m cip ali verovatno je autonomija problem. Svidja mi se format uredjaja, deluje da se lagano koristi jednom rukom.
Ja imam Esr magshift ili tako nesto (izguglaj) za air 5,i solidno je i posle skoro god dana koriscenja.Modernizovao sam se malo, uzeh iPad Pro 11" Wifi (2018) 64GB (bez i najmanje tačkice), battery health 92%, sa Pencil 2 (otvorena ali i dalje u celofanu) za ukupno oko 40,000 rsd s poštarinom i otkupom. Može neka preporuka za case (3rd party, ne zanimaju me Apple proizvodi koji koštaju više od tableta) i paper like foliju?
Djeluje odlično, ali nemaju za ovaj model. Kapiram da je fazon u rasporedu magneta.Ja imam Esr magshift ili tako nesto (izguglaj) za air 5,i solidno je i posle skoro god dana koriscenja.
Takodje ima dosta nivoa podesavanje visine i orjentacije, kostalo je oko 40 usd
Sad sam baš gledao tako nešto, bih da ima i za olovku a da se puni, i odlično je što je akrilik, ne žuti.Za moj Ipad već drugi put naručujem ovu… ne znam da li ima za tvoj model… ako ima preporuka.
![]()
For Ipad 7th Generation Case IPad Pro 11 Case 2021 IPad 9th/8/7 Air 5 Air 4 Pro 12.9 6th 5th 4th Mini 6 Cover Pencil Case - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari