bata87
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.03.2010
- Poena
- 229
@priest: Nisam odusevljen, iskreno ne volim uporedjenja sa konkurencijom kada se predstavlja svoj proizvod (trebaju se predstavljati svoje vrline, a ne tudje mane)... to trebaju da rade drugi.
Da vidis za facebook aplikaciju se slazem
katastrofa je na android-u za sada... A za twitter - ja na primer koristim plume na Prime-u i ne vidim da mi nesto fali
a ima jos nekoliko odlicnih twitter app-a. Ali da ne ulazimo bez veze u diskusiju, slazem se ja u potpunosti da Android Tablet sto se tice aplikacija kaska poprilicno za iPad-om, ali i za njega ima svega i svacega...
Ali ipak ja kad okrenem/obrnem, razlika od 100eu (pretpostavljam da ce tolika biti u evropi) nije beznacajna (iako mi se mnogo vise svidja iPad mini za razliku od Nexus-a), a mozda Google jos obori cenu
Meni se svidja ovo samaranje od strane Apple-a, sada ce Google morati da se potrudi poprilicno, kao i ovi proizvodjaci oko android-a da bi kako tako ostali u trci...
Da vidis za facebook aplikaciju se slazem
Ali ipak ja kad okrenem/obrnem, razlika od 100eu (pretpostavljam da ce tolika biti u evropi) nije beznacajna (iako mi se mnogo vise svidja iPad mini za razliku od Nexus-a), a mozda Google jos obori cenu
Meni se svidja ovo samaranje od strane Apple-a, sada ce Google morati da se potrudi poprilicno, kao i ovi proizvodjaci oko android-a da bi kako tako ostali u trci...