koja je cena 3g+wifi 16 gb?
puče mi live...
Videcemo.
Kada budem menjao SGS II, zamena će biti iPad mini.
nije problem u specifikacijama, mada mi znaci lightning konektor prvenstveno zbog punjenja, vec u osecaju da si pre par meseci papreno platio nov proizvod koji je zamenjen vec posle tih par meseci...
Bolji ili ne u odnosu na Nexus, mislim da niko ne sumnja da će Mini da se prodaje kao hot cake, pogotovu sad pred božićne praznike, barem 10 miliona komada. iPad 4 nije u fokusu, videlo se to i u toku prezentacije.
Au koja sprdnja sa iPadom... stvarno neverovatno, ljudi koji su kupili new iPad ispadaju budale, i ja medju njima... samo je pitanje kakva ce biti razlika...
Samo su ponovili ono sto svi znamo odavnoA znaci uporedjuje se sa nexus 7![]()
Ljudi su isto tako da ispadnu za Nexus 7. Sad ce da izadje verzija sa 32gb i 3g-om(prica se po internetu) za iste pare...
Prodaj ga i kupi iPad mini, imaces opet zadnji apple proizvodnije problem u specifikacijama, mada mi znaci lightning konektor prvenstveno zbog punjenja, vec u osecaju da si pre par meseci papreno platio nov proizvod koji je zamenjen vec posle tih par meseci...
Kada budem menjao SGS II, zamena će biti iPad mini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari