Po geekbenchu i par drugih crossplatform testova, ipad air 2 je svega 20% sporiji od aktuelnog macbook air-a! Gpu performanse su odavno vece. Ozbiljan soc, kompleksniji od desktop procesora (3 milijarde tranzistora). Sta sve ovo znaci za lake mac prenosne racunare, videcemo
Nije problem u procesorskoj moći, već u korisnosti, tačnije ograničenosti iOS sistema. Kad bi omogućili OSX na ipadu, tek tada bi moglo da se govori o nekakvom ugrožavanju air-a. Dotle...
videćemo sledeće godine kako su osmislili taj iPad Pro...Nije problem u procesorskoj moći, već u korisnosti, tačnije ograničenosti iOS sistema. Kad bi omogućili OSX na ipadu, tek tada bi moglo da se govori o nekakvom ugrožavanju air-a. Dotle...
Nije problem u procesorskoj moći, već u korisnosti, tačnije ograničenosti iOS sistema. Kad bi omogućili OSX na ipadu, tek tada bi moglo da se govori o nekakvom ugrožavanju air-a. Dotle...
Tablet ne može da posluži za ozbiljnu produkciju i posao, čak i sa tastaturom to baš nije najpraktičnije rešenje.
kakav utisak na tebe ostavlja smanjen prostor izmedju stakla i lcd ekrana.
zato ću ja sačekati sledeću godinu, zbog apple watcha će SIGURNO biti još jedan Apple event na zimu/proleće, nadam se da će tada predstaviti i iPad Pro...Pa kad vidim cenu i šta nudi da donesem odluku šta dalje 😉Ipad mi je inace omiljeni Apple-ov proizvod. Kada sam kuci ne pustam ga iz ruku. Malo mi je krivo sto ga nisu ubacili nesto novo zanimljivo, makar split screen 🙁 Sledece godine ga valjda nece ni ubrzavati, ni stanjivati vec se skoncentrisati na nesto novo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari