Po geekbenchu i par drugih crossplatform testova, ipad air 2 je svega 20% sporiji od aktuelnog macbook air-a! Gpu performanse su odavno vece. Ozbiljan soc, kompleksniji od desktop procesora (3 milijarde tranzistora). Sta sve ovo znaci za lake mac prenosne racunare, videcemo
Nije problem u procesorskoj moći, već u korisnosti, tačnije ograničenosti iOS sistema. Kad bi omogućili OSX na ipadu, tek tada bi moglo da se govori o nekakvom ugrožavanju air-a. Dotle...
videćemo sledeće godine kako su osmislili taj iPad Pro...Nije problem u procesorskoj moći, već u korisnosti, tačnije ograničenosti iOS sistema. Kad bi omogućili OSX na ipadu, tek tada bi moglo da se govori o nekakvom ugrožavanju air-a. Dotle...
Nije problem u procesorskoj moći, već u korisnosti, tačnije ograničenosti iOS sistema. Kad bi omogućili OSX na ipadu, tek tada bi moglo da se govori o nekakvom ugrožavanju air-a. Dotle...
Tablet ne može da posluži za ozbiljnu produkciju i posao, čak i sa tastaturom to baš nije najpraktičnije rešenje.
kakav utisak na tebe ostavlja smanjen prostor izmedju stakla i lcd ekrana.
zato ću ja sačekati sledeću godinu, zbog apple watcha će SIGURNO biti još jedan Apple event na zimu/proleće, nadam se da će tada predstaviti i iPad Pro...Pa kad vidim cenu i šta nudi da donesem odluku šta daljeIpad mi je inace omiljeni Apple-ov proizvod. Kada sam kuci ne pustam ga iz ruku. Malo mi je krivo sto ga nisu ubacili nesto novo zanimljivo, makar split screenSledece godine ga valjda nece ni ubrzavati, ni stanjivati vec se skoncentrisati na nesto novo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari