Šta je novo?

iPad Air 2

Kupio ga danas,nov, uključim i na onoj beloj pozadini odmah na pocetku izvalim ovo u gornjem levom cosku
38ffb460afbcc93dc646a69572108979.jpg

Jel to neki normalan issue ili da zahtevam nov?
Evo jos par slika
f97a7072b5e098726f300f1fb7e00ddf.jpg
d53eb9699f84743be67b8390389c948b.jpg

Sad *** ne znam koliko je vidljivo na slikama.

nije normalno ako je ovo nekakvo zatamnjenje kao senka. reklamiraj i trazi nov.

To je bukvalno ovo
[youtube]A5bYnErqJX4[/youtube]
Tek sam kasnije istrazio i izgleda da nije redak slučaj, dosta ljudi pise kako su i posle reklamacije dobili nov sa istom boljkom, jednom liku se desilo 3 puta zaredom.
Sad, ja sam svoj uzeo na kp, lik u oglasu pise godinu dana Apple garancije, ja pogledam nikakvu garanciju nisam dobio. Sad sve zavisi sta ce sutra da mi kaze.

hm, pa sta znam, pozovi ga sutra i reci o cemu se radi, nista te ne kosta sad... ne znam koliko je cest problem. sad sam proveravao na svojoj Air dvojci i ciste su ivice na bas beloj pozadini...

Nema pismene garancije, samo odneses u ovlasceni apple servis, oni vide u bazi po serijskom broju da je pod garancijom.

Ljudi treba mi proveren info; da li na ipad air (1 i 2) ipad mini 2 i sl prednja kamera moze da se koristi za gledanje u skype, viber i sl ili je face time only?

Skype može provereno, iPad Air (1). Predpostavljam da može i ostalo, čudno bi bilo da ne može.

Od appleta me nista ne bi iznenadilo druze, zato i volim vise da pitam i informisem se nego da ga posle podmetnem pod orman ;)
I hvala za info, cekam jos nekoga za mini da potvrdi, ipak me nekako vise privlaci.

Naravno da radi normalno ... Air Pad 2.

radi za sve, na svim nabrojanim... naravno moras da dozvolis aplikacijama upotrebu kamere ali nema problema...

Nazad
Vrh Dno