Šta je novo?

iPad 3

Da li vazi garancija (ona od godinu dana) kod nas ako mi ga neko donese iz inostranstva? Je l' ima nesto na sta bi osoba koja kupuje trebalo da obrati posebnu paznju, neke poznate mane itd.?

Garanciju ne mozes da ostvaris nigde u Srbiji, najblize je Madjarska.Ako ti salju nov trazi obavezno racun i tu nema nasta da se obrati paznja mislim ako je NOV.
Garancija vazi za uredjaje iz EU za SAD nisam siguran

Nisam siguran da ne mozes da ostvaris garanciju kod nas, kada mi je stigao MBP iz USA, mislio sam da imam problem sam DVD rezacem, nije hteo da mi izbaci dvd, pa sam ih pitao, konkretno iStyle, rekli su mi samo da donesem racun iz radnje i da je to to...posle se ispostavilo da rezani verbatim je nesto deblji i da ne moze da stane, a svi originali staju regularno i izlaze isto tako ;)

Provereno ne moze da odnese kod nas u IStiyle i da ostvari garanciju.Mozda oni mogu usluzno da odnesu u Madajarsku i da naplate usluugu:)

Znam da su ranije za IPOD koji nije kupljen kod njih uzimali i uz nadoknadu od 100e reklamirali, ljudi su dobijali nove tu nema popravke

Eto i ja da se pohvalim sa novim ipadom. Razmisjao sam dugo da li mi je potreban, na kraju prodao ipad 1, ostao neko vreme bez tableta samo na "malom ekranu" telefona i prelomio da doplata od 220e za new ipad nije strasna. Jos dobio sa antiglare folijom i vec jailbrakovan, milina. Fotografije, npr iz backdrops aplikacije interfacelifta, izgledaju dosta bolje, bez obzira sto folija malo kvari glamur ekrana. Opsti utisak je da je dosta upotrebljiviji i tanji od keca. Na zalost, price oko grejanja i gubljenja wi fi mreze nisu prenaduvane, kao sto sam mislio. Zadnja kamera od 5mp ima dosta suma, ocekivao sam bolji senzor.

Sto se garancije tice, ne znam zasto su svi toliko zabrinuti, jer je mogucnost kvara minimalna u garantnom roku. S obzirom da srbija ignorise apple (ili obrnuto, dodje mu na isto) treba da budemo zahvalni sto uopste postoje sivi kanali preko madjarske. Meni je receno da je dovoljno da prilozim madjarsku garanciju tj racun clanu foruma od koga je prvobitno kupljen ipad (iskusan trgovac sa zilion prodatih i-uredjaja).

^^ Komotno bi mogao to da bude i zvanicno i garantujem da bi bolje i postenije radio od sadanjih "authorizes reseller-a" koji opremu nabavljaju na cosku...

Koliko cekate kod demagnetizing za magnet linkove na installous?

ja uvek skidam sa fajl servera... i uzasno je sporo. :/

Jel treba neki addon ili ne posto ja cekam po 5 do 10 minuta?

Ne treba nikakav addon. Sendspace, limelinx rade iz mesta.

Gile misli na torente... pa ne treba ništa... taj feature (skidanje sa torenta) je nedavno uveden (ranije je bilo isključivo preko file hosting sajtova, ali je filmska /muzička industrija pogasila pola tih sajtova i većina linkova je propalo ).
Nadam se da će ga malo unaprediti, i što se tiče zastupljenosti i što se tiče brzine.

Ekstra fora, installous sa torrentima

Pa da, shiba ko ludo :)
Magnet linkovi ^^

zomg ovaj magnet pici ko lud :) mislio sam da mora da se skida neki poseban klijent program kada sam cekao demagnetizovanje ili jednostavno ne radi.

ubedljivo najiritantnija stvar sa fajl serveri - instalous kombinacijom je sto jednostavno prestanu da rade, "zakucaju" na pola ili nestane ono sto skidate ako radite nesto u pozadini. a skida 50 kbs, ono, vec 3 sata, neku vecu igru.

ali ok, nije da se zalim, ipad 3 + jb je ipak win. samo sto ne mogu da se otmem utisku da je ova rezolucija suluda na ekranu od 10", mozda i najperverzniji overkill u istoriji gedzeta.

Poslednja izmena:
pa nije bas torent klijent, ali makar nema vise smaranja sa limitiranim protokom po fajl hosting sajtovima

Nisam bas pratio iPad 3 zadnje vreme pa ako moze neko da napise kratko kakva je situacija sa JB i oko nabavke aplikacija kako ide? Hvala

Radi JB sa iOS 5.1.1, skines program i klikneš na "jailbreak", ne može jednostavnije :)

Ok hvala, a recite mi kako ste zadovoljni generalno?
Ima li nekih mana? Pregrijavanje? Kakav je displej? Ima li probijanja, mrtvaka?

Uzmi, nećeš se pokajati.

Najbolji ekran na tabletu, retina display

Ok hvala, a recite mi kako ste zadovoljni generalno?
Ima li nekih mana? Pregrijavanje? Kakav je displej? Ima li probijanja, mrtvaka?

Tih hardverskih problema nema. Displej je odličan, najbolji u konkurenciji za sada.

I ja ocekujem da mi stigne narednih dana. Kazite mi je l postoji mogucnost da mi stigne sa softverom za koji ne postoji jailbrake? Koji je inace poslednji softver za koji postoji JB?

Kad stigne, podigneš na najnoviji, 5.1.1 u iTunes i onda uradiš jb..

Nazad
Vrh Dno