evo i posle 5 god ne mogu da koristim blootooth osim za slusalicu, mislim daj!!
Znači zato ne mogu da uparim iPad ni sa jednim uređajem preko Bluetootha!?
Poslednja izmena:
evo i posle 5 god ne mogu da koristim blootooth osim za slusalicu, mislim daj!!
Moze, ima na marketu app, ali se placa.naravno uvek postoji opcija i da predje na galaxy tab, transformer ili sta slicno!! Jednostavno volim apple, super su im proizvodi, ali brate nervira taj monopol sto drze na gluposti pa to nije normalno!...evo i posle 5 god ne mogu da koristim blootooth osim za slusalicu, mislim daj!!
Nema ni na app store-u, ima na cydia-i i plaća se![]()
Znači zato ne mogu da uparim iPad ni sa jednim uređajem preko Bluetootha!?
Slazem se da su ogranicenja u iOS prilicno glupa, ali koja to web kupovina zahteva upload forme? Deluje da ti poslovni proces nije bas prilagodjen webu...Na stranu to što file upload očigledno ne radi više ni u iCab-u nijedna od te dve opcije nisu rešenje jer ne mogu da očekujem od kupaca da plate zasebnu aplikaciju ili jailbreak-uju svoj uređaj samo da bi mogli da kupuju na mojim sajtovima. Obe opcije su čisto marketinško samoubistvo.
...zato što iPad u svom frabričkom izdanju mora da podržava file upload forme.
Slazem se da su ogranicenja u iOS prilicno glupa, ali koja to web kupovina zahteva upload forme? Deluje da ti poslovni proces nije bas prilagodjen webu...
I pretpostavljam zahteva jailbreak?
Svaka gde kupac ima mogućnost prilagođavanja proizvoda svojim zahtevima i gde je neophodno uploadovanje recimo logotipa, uzoraka i sličnih fajlova.
Ok, point taken. Ali ako se radi o nekim custom fajlovima (poput logoa), zar nije malo verovatno da ce ih neko uploadovati sa iOS uredjaja a ne kompjutera na kome su napravljeni?
Ok, point taken. Ali ako se radi o nekim custom fajlovima (poput logoa), zar nije malo verovatno da ce ih neko uploadovati sa iOS uredjaja a ne kompjutera na kome su napravljeni?
Ako stvarno imas dosta takvih slucajeva, mozda da sajt nekako integrises sa Dropbox ili nekim slicnim servisom? Tako bi korisnici relativno lako mogli da ti posalju fajlove ako app u kojima ih kreiraju na iOS podrzavaju cloud storage (sto sada sve vise aplikacija podrzava).
To je zato sto je iPad namenjen konzumiranju sadrzaja sa iTunes i AppStore-a.
Ja samo ne mogu da shvatim zasto 3G verzija nema mogucnost slanja i primanja SMS-ova po default-u....bez JB-a naravno
Ma ajde, a sta su onda sledece:Nema ni na app store-u, ima na cydia-i i plaća se![]()
Ma ajde, a sta su onda sledece:
Bluetooth Share Free
Bluetooth Photo Share
Bluetooth Mania - Koja se placa
Nije mi problem da ga otpakujem, ali nebih da bacam ambalazu
Citao sam sad na Wikipediji da je to sporazum o slobodnoj trgovini. Sad da li to znaci bez carina, ili bez nekih ogranicenja uvoza.
Ps. Ima li uopste neke prodavnice sa Apple proizvodima u Osijeku. Nesto sam Guglao , ali slabo nalazim![]()
Brežanac, jel prodaješ iPad?![]()
Probao sam sve tri navedene aplikacije (da čak sam kupio "Bluetooth Mania" i time uvećao ukupnu količinu bačenog novca na iPad aplikacije koje ne rade ono što meni treba na nekih $40) ali nijedna ne omogućava deljenje fajlova sa generičkim bluetooth uređajima već isključivo između iPhone-a, iPad-a i iPod-a.
Da stvar bude još bezobraznija ta stavka nigde nije jasno naznačena već se iskusno samo napominje da su aplikacije za iUređaje.
Odustajem od daljeg eksperimentisanja jer vidim da nema poente. Bez uvrede onima koji koriste Apple uređaje ali ja ovoliku količinu retardiranosti na jednom mestu odavno nisam video.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari