navodno će raditi samo na 5.1.1Mislim da ce JB raditi i na 5.1 i na 5.1.1!?
yep, potrošio sam nekih 50 $ na Itunes gift cards, pokupovao one najvažnije aplikacije koje su mi neophodne, tako da mi uopšte nije frka kad će JB da izađe.Pa iskreno nije samo fensi uredjaj, radi tecno i odlicno, a i app nisu skupe, tako da se isplati kupiti ih.
Ništa odoh immediately da podignem na 5.1.1 :-D
@kraken
Pa iskreno nije samo fensi uredjaj, radi tecno i odlicno, a i app nisu skupe, tako da se isplati kupiti ih.
Lepo odeš na app store i skineš downloads, imaš dve aplikacije, lepo skida sve sa share siteov-a, otvara sve vrste dokumenata, raspakuje arhive, prebacuje file-ove u druge programe, mislim da ima i mogućnost za dropbox.
Hvala na preporuci, odmah cu da probam. Btw za transfer sa pc na ipad dal ima neki nacin bez programa na pcju?
Pre svega svima hvala za predloge programa.
A za prebacivanje fajlova napisah gore- treba mi obican drag and drop u windozi, sto kod androida radi bez problema. Ocigledno da ios to ne podrzava.
Samo ukljuci u iFile u podesavanjima Aplication Names na ON i imaces ime programa "garage band", bez onih hexaInstaliraj iFile i zaviri malo u fajl sistem, videces da su folderi aplikacija sa retardiranim i tesko dokucivim random heksadecimalnim imenima. Napr, 0FAE2-265AB-5589A-332AB - ko bi rek'o da se iza ovoga krije garageband?![]()
Samo ukljuci u iFile u podesavanjima Aplication Names na ON i imaces ime programa "garage band", bez onih hexa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari