Govoris o 1080p na 10 inch ... ili te ja nisam skapirao ?
TI kineski tabletu imaju dedicate VP cip za decoding H264...ljudi o čemu mi ovde pričamo? 720p i ipad2? pa pobogu 720p pustaju kineski tableti bez ikakvog štucanja već godinu dana!!! ipad2 ako ne može da pusti 1080p na hdtv nek se obrišu odma!
Da.. jer niko nije lud da trosi silno vreme kovertujuci film u rezoluciju koju tablet moze da pusti. Mnogo je lakse kopirati 1080p film na tablet i da ga gledas na 10" u manjoj rezoluciji. Baterija ionako moze da izdrzi 1080p.
Ja takodje mislim da niko nije lud da samo sa jednim filmom napuni ceo slobodan prostor na tabletu kada moze mnogo vise filmova da stane u manjoj rezoluciji.Da.. jer niko nije lud da trosi silno vreme kovertujuci film u rezoluciju koju tablet moze da pusti. Mnogo je lakse kopirati 1080p film na tablet i da ga gledas na 10" u manjoj rezoluciji. Baterija ionako moze da izdrzi 1080p.
narode, da li i vama cesto pucaju aplikacije tipa tapatalk-a , twitter-a i my pad-a? Pocesto mi se desava da samo prsne i ode u gl.ekran...Inace, sve su ipad varijante, a tapatalk je i paid uz to...
Zar se vama ne čini da je sva ta komplikacija i zavrzlama oko videa i iPad toliko gubljenje vremena da ja postavljam vama pitanje, šta je to toliko bitno odgledati na iPad i zašto je nužno gledati nešto u visokoj rezoluciji? Ja evo pokušavam da postavim sebe u tu poziciju, za godinu dana koliko imam iPad nisam ni jedan video materijal usnimio i odgledao.
Ozbiljno pitam, interesuje me vaš pogled na to.
Takodje, gleda ti se neki film kuci, ne pali ti se komp samo zbog toga a imas film na iPadu,zasto ga ne odgledati iz kreveta/fotelje/cega god?
Sto, sta tu ima lose?
Gledati kuci film na tabletu? Ja ne vidim sta je tu normalno... Zar kuci gde treba uzivati u filmu, oustiti se i uzivati....
Da li postoji neki Video plejer koji može da reprodukuje sadržaj sa mreže? Recimo, hoću u kućnoj mreži da povučem neki video sa deljivog storidža i prikažem na iPad.
Znam ja to, ali ne mogu ja da aktiviram nešto što nije pod mojom kontrolom. Evo da objasnim. Radi se o tome da postoje neke video lekcije kojima treba da pristupim, neke su kod mene kući i to je ok, neke su na udaljenoj lokaciji kojima treba da pristupam preko VPN a neke su u kancelariji u lokalu (u BGD) kojima po želji mogu da pristupam, kada sam tamo. Da ne bih nosio laptop i skidao sve to pa gledao (ili koristio laptop uopšte), palo mi je na pamet da pratim kad želim i šta želim na iPad. Znači, treba ono što sam pitao, bez ikakvih podešavanja i servisa, jednostavno unosom UNC adrese ili kroz "browse" Win mreže naći fajl i reprodukovati.trebalo bi da mozes da aktiviras cifs (samba) i da lokalno mountujes externi storage. posle toga pustas bilo koji fajl bilo kojim player-om kao da je u lokalu. tako funkcionise na androidu a kolko znam cifs funkcionise i na iOS (jailbreak-ovanom)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari