Nah, samo treba celoj situaciji da se pridje nepristrasno. imao iP 2g,3g,3gS, sad Desire HD i SGS (a izmedju toga svasta nesto). Iskreno svi su dobri za nesto. I sensation je odlican ali isto tako i ip4. Mozda Sensation ima jaci HW ali je iOS bolje optimizovan pa rade isto (mislim ja sam svojevreno kukao kako SGS radi sporije od mog starog 3Gsa, i radio je na kojekakvim shit romovima. Dok sad mislim da SGS radi istom brzinom kao sto je radio 3Gs).
Uostalom, kao sto sam 1000 puta rekao 🙂, svako kupuje sta zeli i sta mu je potrebno. Ali isto tako nema razloga pljuvati nesto drugo kao sto se radi🙂, zar ne?🙂.
Isto sa iPadom, neko ce uzeti njega neko android tablet, ali nema potrebe doci sad ovde i prosuti drvlje i kamenje po iPadu (ne kazem da ti radis neko vidjalo se to bas).
A i sto kaze priest procenat ljudi koji kupuju tablete a zele da isplate isti taj tablet njegovim koriscenjem tezi 0. (sto znaci nije to do iPada, nego do bilo kog tableta).
P.s. Znaci samo otpakuje, stavi u torbicu i laganezi 😀? Znaci nema vise zapisivanja kad se izlazi iz zemlje sta nosis i sta donosis natrag🙂.
Naravno, svako svoj novac moze da trosi kako hoce, ovde sam ja malo subjektivno prisao situaciji 🙂,... iPad 2 je trenutno najbolji tablet na trzistu, ali dokle ce Apple drzati tu glavnu rec pitanje je 🙂,...
Inace sto se tice prenosa, samo ga otpakuje eventualno ukljuci (za svaki slucaj, ako ovi krenu da traze dlaku u jajetu) i prenese kao svoju licnu stvar, nema carinjenja nista,... Meni je tetka donosila pre 2 godine WD Passport koji je tada kostao oko 110-120 e, trebao je da bude ocarinjen, ali iako je bio u full pakovanju niko nije pravio problem, ali ipak iPad je malo ozbiljnija stvarcica od tog HDD-a tako da bi najbolje bilo da postupi na nacin koji sam vec opisao 🙂,...