Nah, samo treba celoj situaciji da se pridje nepristrasno. imao iP 2g,3g,3gS, sad Desire HD i SGS (a izmedju toga svasta nesto). Iskreno svi su dobri za nesto. I sensation je odlican ali isto tako i ip4. Mozda Sensation ima jaci HW ali je iOS bolje optimizovan pa rade isto (mislim ja sam svojevreno kukao kako SGS radi sporije od mog starog 3Gsa, i radio je na kojekakvim shit romovima. Dok sad mislim da SGS radi istom brzinom kao sto je radio 3Gs).
Uostalom, kao sto sam 1000 puta rekao, svako kupuje sta zeli i sta mu je potrebno. Ali isto tako nema razloga pljuvati nesto drugo kao sto se radi
, zar ne?
.
Isto sa iPadom, neko ce uzeti njega neko android tablet, ali nema potrebe doci sad ovde i prosuti drvlje i kamenje po iPadu (ne kazem da ti radis neko vidjalo se to bas).
A i sto kaze priest procenat ljudi koji kupuju tablete a zele da isplate isti taj tablet njegovim koriscenjem tezi 0. (sto znaci nije to do iPada, nego do bilo kog tableta).
P.s. Znaci samo otpakuje, stavi u torbicu i laganezi? Znaci nema vise zapisivanja kad se izlazi iz zemlje sta nosis i sta donosis natrag
.
Naravno, svako svoj novac moze da trosi kako hoce, ovde sam ja malo subjektivno prisao situaciji
Inace sto se tice prenosa, samo ga otpakuje eventualno ukljuci (za svaki slucaj, ako ovi krenu da traze dlaku u jajetu) i prenese kao svoju licnu stvar, nema carinjenja nista,... Meni je tetka donosila pre 2 godine WD Passport koji je tada kostao oko 110-120 e, trebao je da bude ocarinjen, ali iako je bio u full pakovanju niko nije pravio problem, ali ipak iPad je malo ozbiljnija stvarcica od tog HDD-a tako da bi najbolje bilo da postupi na nacin koji sam vec opisao