Šta je novo?

iOS 8

I sad i moze da se prati sta koristi bateriju ;)

Losa vest za korisnike u Srbiji, ne moze vise da se iskljuci 3G, koji je sada default, vec samo LTE... sto u prevodu znaci uzas za bateriju...

Cek jel to za 3g samo za srbiji ili globalno nema vise 2g da se pali?!

Globalno...

Videcemo kad izadje jb, mozda bude neka fora

Nacekaces se za jb ....

Boles,sad vidim sliku!! Znaci update nikada ne radim i ovako jedva izvucem usage 5h zbog slabijeg signala!!!
52f97ff074e82a758822a112daa22538.jpg

Ugasi bar bluetooth i location ...

Nemojte update-ovati carrier settings kada vam bude ponudio, I ostace vam 3g toggle, bar je tako na 4S-u kod mene, regularno mogu da iskljucim net bez problema, mada to je mozda samo za 4S, ne znam kako je za novije iPhone...

To je samo za 4s,cini mi se da sam procitao negde vec :(

rajko najbolje da pazarim nokiju 1110
P.s. Nije moj sshot,rekoh ti nemam nameru da update radim posle ove spoznaje;i ovako mi je signal 3-4 crte,zamisli jos 3g da palim...punio bi tel 4x dnevno kontam umesto 2!!

Poslednja izmena:
da li je moguce da opet ovo rade?mislim da je ovako bilo i sa pojavom ios 6.Mrzim kad nemam tu opciju,jer mi je prijem u stanu uzas,posto hvatam 4-5 baznih stanica i stalno se telefon svadja sa njima...aaaaa

Uzivaj do nekog narednog updatea dok se ne sete da srede (ako se sete)!!
Ja sam i tako navikao da ne vijam poslednje softvere ako mi sve dobro radi i trenutno ;)

Ne razumem bash. Tamo gde na SS pise Enable LTE, tu ce nama pisati Enable 3G, zar ne? Samo je pomeren na gore.

Update bez problema, sve radi kako treba. Radi sve vrlo glatko, otprilike kao pre problematičnog 7.1.2 update-a. Nema 3g switch zaista, mada meni to ne znači puno pošto mi je ionako uvek uključen.

iOS 8.0 traži 4,6GB prostora! Gde sada da mu nađem toliko, jedva imam 1GB?

Konacno kada vrsim pretragu ne dobijam vise hrvatske rezultate!
Ne znam da li je ovo default u ios 8 ili zato sto sam izabrao da preferira srpski jezik gde god ima iako mi je ipad na engleskom.

iOS 8.0 traži 4,6GB prostora! Gde sada da mu nađem toliko, jedva imam 1GB?

Proveri u usage-u koliko ti koja aplikacija jede prostora, app-ovi cesto imaju svoj cache koji zna prilicno da poraste. Recimo meni je samo viber pojeo nekih 500mb prostora.

Da li ste proverili, da li se kaci na 3G kada je LTE iskljucen u podesavanjima?
Ja na 7.1.2 nemam uopste LTE toggle.

Upravo skidam iOS8 i ne znam sta da radim da li da ga instaliram ili ne, jer kod mene 3G je katastrofa i stalno se ukljucuje i iskljucuje jer imam samo jednu crticu na 3G...

Pa sto se ne bi kacio ako postoji ikakav 3g signal,a siguran sam da je apple napravio da forsira 3g mrezu?!!
Na 7.x.x nije ni postojao lte toggle zato ga i nemas,sa 8 je uvedeno.
Priest moj savet je da niposto ne stavis ios 8, kontam da ces puniti bateriju svakih par sati!

Nisam mogao da izdrzim, upravo instaliram iOS8 :)
Moram da ga probam narocito sada kada radi caller ID bez JB

Meni je stalno uključen i wifi i 3G i nemam nikakav bat drain...Šta više primećujem da mi je bolji signal mreže sa 8-icom.
@Priest...kad se uključi celular daje 3G a LTE prijavljuje da nije podržan na mreži i naravno podseća da troši bateriju kad je uključen

probao neko za iPad kakva je situacija? Taman su koliko toliko stabilizovali ovu 7icu (iPad 3 i 4)

A kad caller id ne radi?! Meni su svi brojevi u +381xxxxxx formatu i nikada problem nisam imao!
Prist kralju,cekam impresije ili kuknjavu za par dana ;)

Sada radi caller ID i bez +381, meni je to bila presudna stvar da uradim update i da ne cekam JB
Javljam impresije za par dana u vezi baterije i 3G :), ostalo sve je OK koliko vidim

Poslednja izmena:
Boze pa zar ima jos neko da unosi u imenik brojeve bez tog +xxx formata?! Izgleda ne putujes mnogo ;)

Prepravljen mi je ceo imenik odavno sa +381 ali na iMessage nije radila identifikacija ni tako

probao neko za iPad kakva je situacija? Taman su koliko toliko stabilizovali ovu 7icu (iPad 3 i 4)

Radi super na iPad Air, jedino sto zeza je iPhone Cellular Calls, nekad radi nekad ne... ostalo je super...

Vrh Dno