Ako (uglavnom) razaznaje moj engleski sa srpskim dijalektom, verujem da će mnogo manje problema imati sa hrvatskim. Plus što će svakako zvučati zabavnije na hrvatskom, što neko već reče![]()
Kaj si rekel? :d
Aaaa zašto bi Hrvatski kad svi najavljuju da Jabuka ulazi na naše tržište...onda bi bilo normalno da Siri radi na Srpskom zar ne?
Морају да ураде локализацију, која је већ делимично и урађена, само iOS-a, Mac-a, AppStore-a па тек онда долази локализација другог софтвера. Ко зна када би Siri требао да дође на ред.
Морају да ураде локализацију, која је већ делимично и урађена, само iOS-a, Mac-a, AppStore-a па тек онда долази локализација другог софтвера. Ко зна када би Siri требао да дође на ред.
Mešate lokalizaciju i prilagođavanje (kastomizaciju), nije isto.
Ne ti, već ovi što mešajuКо меша? Ја сам лепо навео да треба да ураде комплетну локализацију и да је део већ урађен. И навео сам којим редом би то требало да иде...
Надам се да после 10 година писања софтвера знам шта је локализација. :d
Ко меша? Ја сам лепо навео да треба да ураде комплетну локализацију и да је део већ урађен. И навео сам којим редом би то требало да иде...
Надам се да после 10 година писања софтвера знам шта је локализација. :d
Kada se bude pojavio u Settings-General-International-Languages onda mozes da kazes da ima nesto, a tastaturu i Region Format mozes odavno da biras na srpskom:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari