Probao, nije mi legao, gori mi nego SwiftKey.Направите додатни Apple налог (типа USA) и са њиме се улогујте у Store и преузмите Gboard.
Meni radi normalnoDa li neko koristi aplikaciju poštanske štedionice Bpš mBank?
Od poslednjeg ažuriranja izbacuje mi kao da je Vpn konekcija aktivna a nije?
Probao sam da i DNS profil obrišem, ne radi.
Ide tako ali meni treba da kartica koju stavim u ipad, da služi kao kartica za net, bude dostupna ili da se, kao u ovom slučaju sa dva iphona, prosledi poziv i poruka na iphone. Bukvalno sam prvo kupila cellular ipad a tek onda pročitala da ne mogu biti dostupna na toj kartici ako je budem koristila u ipad-u. Ima nešto da se vade duple kartice kod operatera ali to mi se baš ne plaća dodatno. Nego ne mogu da verujem da su tako napravili.Jesi ti sigurna u to posto moze obrnuto,to ja koristim.? Sve sa telefona ide i na ipad.
Usluga je besplatna uz 5ica i bit tarife.
Da li neko koristi aplikaciju poštanske štedionice Bpš mBank?
Da li je moguće da zeza beta 27?
Ma znam to nego mozda developer beta nesto zeza.Nije bitna verzija već da li je ovo uključeno i da li smeta možda gospodi iz BPŠ za njihovu aplikaciju.
Ne nije ni to. Jedino što mi pada na pamet je uključen developer mode zbog sideload-a aplikacija. Ali ne vidim razlog da bi stručnjaci to dirali kad ostale banke ne mare za te stvari.Izvinjavam se za off topic, ali dopuna koja može da znači 😃
MultiSIM u MTS-u je uz petice, tarife, besplatan 😃 Glavna kartica je i za pozive i sms, a ove dodatne nisu.
![]()
Postpejd: 5ica tarife – najbrža 5G mreža│mts
Aktiviraj 5G 5ica postpejd tarife i otkrij sve pogodnosti mts 5G mreže. Uživaj u moćnoj, brzoj i stabilnoj mreži nove generacije.mts.rs
Da nije do uključenog iCloud Privat Relay.
I kod mene isto nije htelo da prihvati kartice OTP Banke, pa sam morao otići u ekspozituru/poslovnicu da mi reizdaju novu karticu ( i mastercard i visa ),...Od danas nece da mi na dupli klik aktivira platnu karticu otp banke.
Kada odem u novcanik kaze:
Pogledajte prilog 552531
Zna li ko sta je problem?
Ne verujem, ja sam na iOS 27 i sve mi je okej. Pritom, verzija iOS-a nema veze sa karticom u walletu, banka kontroliše sve šta se dešava sa karticom. Moguće da te je njihov fraud detection sistem flagovao i automatski blokirao karticu.Ovo je vezano za ios27 sigurno…kolega na starom iosu nema proablema
Pogledaj da li je uključen Private Relay, to je u ICloud settings. Dešava se da pravi problem i sa drugim aplikacijama, ja sam ga iskljucio.Da li neko koristi aplikaciju poštanske štedionice Bpš mBank?
Da li je moguće da zeza beta 27?
samo da budemo tacni, uz petica S ide samo 6 meseci besplatno i to od pocetka ugovora, ne od datuma aktivacijeIzvinjavam se za off topic, ali dopuna koja može da znači 😃
MultiSIM u MTS-u je uz petice, tarife, besplatan 😃 Glavna kartica je i za pozive i sms, a ove dodatne nisu.
![]()
Postpejd: 5ica tarife – najbrža 5G mreža│mts
Aktiviraj 5G 5ica postpejd tarife i otkrij sve pogodnosti mts 5G mreže. Uživaj u moćnoj, brzoj i stabilnoj mreži nove generacije.mts.rs
Nije to. Nešto su čačkali sa sigurnošću na ios i androidu posle poslednjeg ažuriranja.Pogledaj da li je uključen Private Relay, to je u ICloud settings. Dešava se da pravi problem i sa drugim aplikacijama, ja sam ga iskljucio.
sta treba da se uradi kada izadje zvanicni ios27, da izadjem iz beta programa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari