Šta je novo?

iOS 27

Ja za sad malo pre od bugova mi se desilo da mi je telefon “poludeo” nakon sto sam odradio screenshot i isekao deo slike, em sto na kraju nije sacuvao kako sam isekao, em je poludeo totalno i poceo da trazi ponovo neke dozvole od aplikacije u kojoj sam u tom trenutku bio. Nakon toga sam opet pokusao screenshot i da isečem, nije “poludeo” ali nije ni sačuvao kako sam hteo da isečem.

Kada se uradi screenshot (a i iz galerije) i pokuša crop slike, kada se klikne "Done", slika se ne sačuva tako isečena nego u originalu. Drugi put kada to probam da uradim, tada funkcioniše.

Pišu da su rešili crop bug na ovoj beta verziji.

Rešen ✅

Au, vidim upalili su mi sami share iphone analytics. Mozda zato sto je beta. Kome smeta zagasite. Pobosaljce bateriju svakako.

Ja malopre uuradio update nove verzije bete i vise nemam novi siri. Cak ni onaj “napredni” sa ios26, vec samo onaj stari klasican?

Skontao sam problem, stavio sam jezik za siri eng-US, kad sam vratio na eng-UK vratila se i niva siri

Nisam znao za ovo, ne znam da li je iOS 27 related:

1782898386009.webp
Edit:

Naravno, nema ga nigde u opcijama 😀

Sad kad krene public beta jel može neko da napiše da li radi intesa aplikacija? Prošle godine na pb26 mi je baš bio problem što nije radila.

Izašla beta 3,kod mene na 15 pro max 9.6gb veličina

Nazad
Vrh Dno