Uvek mora da ima neki problemDa, taj bug sa notes se vuče još od nekih beta…
Netacno... I ovo pokazuje koliko je lako prevariti korisnike... Jeste instagram ikona dobila update na iOS 18 koji na prvi pogled izgleda kao liquid glass ali sta je zapravo uradjeno: dodali su se okviri gore levo i dole desno koji su u fazonu liquid glass ali sta je problem, pa u tome sto na iOS 26 se on renderuje u real time ( i to u HDR, sto je neverovatno) pa tako taj odsjaj od stakla iliti liquid glass se pomera u zavisnosti od pozadine, rotacije ekrana itd...Aplikacija Instagram je dobila update kojim ikona izgleda isto i na 18 i na 26, tacnije prilagođena je liquid glasu ali je na ios18 isto.
Znači mogao je i ios18 dobiti liquid glass
Čitav ios26 je jedna velika prevara i sminka.
U Appleu očigledno ponestalo ideja šta raditi
Ne bih se složio kad je ipad u pitanju i desktop rad, posebno na 2 ekrana.Čitav ios26 je jedna velika prevara i sminka.
U Appleu očigledno ponestalo ideja šta raditi
Ako nije i car play gde se isto bluruje Lock screen kao kod ovih situacija navedenih onda je bug… meni se dešava da posle car play ostane još par min blurovan dok se ne vrati na normalu sam ili ako ga otkljucam onda se odmah sredi…Je l ima neko ideju zbog čega mi je ponekad pozadina na zaključanom ekranu zamagljena a nekad ne? Dešava se potpuno nasumično, nezavisno od doba dana, fokus moda ili režima štednje baterije.
15 Pro je u pitanju, ako je to uopšte bitno
Nije, moj auto ne podržava car play. Evo kako to izgleda:Ako nije i car play gde se isto bluruje Lock screen kao kod ovih situacija navedenih onda je bug… meni se dešava da posle car play ostane još par min blurovan dok se ne vrati na normalu sam ili ako ga otkljucam onda se odmah sredi…
Inače, kad sam kod car play, žena probala na novom Qashqai posle sto godina ubedjivanja juče, danas me zove vratio joj se na fabrički meni, kaže koji je ovo srednji vek 😂
Ali realno su widgeti pun pogodak, bas je šteta sto nam sve daju na kašičicu…
ja sam ranije punio telefon 1 dnevno sada moram 2x kako bi zavrsio dan.Ima dosta bagova...nadam se da ce sledeci update to da resi, ili bar vecinu...takodje, baterija mi traje krace na 13 mini...jeste baterija za menjanje, ali mi je duze trajala na iOS 18.![]()
Kako da ti kažem da kupiš nov telefon a da ti ne kažem da kupiš nov telefon poslovna politikaja sam ranije punio telefon 1 dnevno sada moram 2x kako bi zavrsio dan.
Ovo je i Samsung radio sa s7-8-9-10. Novi softver i stariji telefoni se prazne nenormalno, noviji telefoni kidaju. I tako u krug. Imao s5/s7edge/note8/s10+ itd.. sve su to lopoviKako da ti kažem da kupiš nov telefon a da ti ne kažem da kupiš nov telefon poslovna politika
Meni se na 16pro baterija prazni veoma brzo, a telefon je kupljen pre koji dan. Duze mi je trajala baterija na matorom iPhone 13. Katastrofa. Prilicno sam nezadovoljan, ne kosta malo para.Ovo je i Samsung radio sa s7-8-9-10. Novi softver i stariji telefoni se prazne nenormalno, noviji telefoni kidaju. I tako u krug. Imao s5/s7edge/note8/s10+ itd.. sve su to lopovi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari