Šta je novo?

iOS 26 (Beta)

Još do 15. imaju izgovor da se izvlače, posle toga... Mein furher knedla

Koliko sam ispratio, pušten je iOS 26 Release Candidate. Da li rade mbanking aplikacije domaćih banaka (OTP, Yettel, Intesa...), da li ima neka aplikacija da još uvek ne radi na beti?
iPhone 12, još od prve beta verzije iOS 26 mi rade sve mbanking aplikacije koje imam - Addiko, OTP, Yettel. I generalno, nikakvih problema nisam imao što se tiče bilo koje aplikacije ili funkcije.

Još uvek ne vidim kad kucam nešto sve dok ne spustim i ne podignem opet tastaturu. SwiftKey

iPhone 12, još od prve beta verzije iOS 26 mi rade sve mbanking aplikacije koje imam - Addiko, OTP, Yettel. I generalno, nikakvih problema nisam imao što se tiče bilo koje aplikacije ili funkcije.
Hvala, pretraživao sam temu uzduž i popreko za info o OTP aplikaciji.

Long shot, da li je neko slučajno koristio AltStore i sideloading na iOS26? :D

Instalirao sam iOS26 RC. Sama instalacija je trajalo dosta dugo, oko 30 minuta na 14PM, posle toga sam pustio update aplikacija i telefon naravno radi indeksiranje. Prvih par sati/dana svakako nisu merodavni ali je baš posrkao bateriju za to vreme, tipa 50% za nepunih 2 sata.
Od bagova jedino što sam primetio je poruka u Messages app "Waiting for iCloud - iMessage will not be available until Apple Account settings finish updating. You may miss messages as a result." koja je sve vreme vidljiva, iako dobijam i šaljem uredno iMessages. Animacije su čini mi se prenaglašene i ima ih previše ali su sve smooth pa se možda i naviknem. Glass efekat na homescreenu loše izgleda ako imate neki wallpaper sa puno detalja, pogotovo kada skrolujete između ekrana.

Za sada pozitivni utisci, sem poruke u Messages.

ja cekam pon da izadje zvanicna , znaci ide hard reset pa onda update.A hard reset radim posle ko zna koliko godina jos od iphone 7 2019 god cini mi se da sam poslednji put uradio hard reset , sve sam klonirao sa starog uredjaja sisteme kako sam menjao telefone...

Ja već godinama radim OTA update na RC nove verzije par dana pre zvanične, čisto da se spremim za pitanja koja slede kad svi krenu da instaliraju :) Između uvek samo OTA updates i nikad problem sa takvim pristupom.
Inače mi se poruka u Messages app sama od sebe sklonila.

Nazad
Vrh Dno